Kizlar kızım 14 aylık dış çıkartiyor ilk on 4 dışı çıktı al dişleri de çıktı üstten yan dişleri de çıktı şuan da alttan azı dişleri cikiyor sanırım bu zamana kadar ki çıkan dişlerde hiç sorun yaşamadık ne ateş ne huysuzluk sadece yemek yemiyordu zaten çok iştahlı bı bebekte değil ama şuan o kadar huysuz ki hem atesi çıkıyor hem sürekli hihi mızmız sesler çıkarıyor ve hicc birşey yemiyor ağzına bişey sürmüyor sadece beni emiyor ve çok sinirli üstünü bile giydirmemi istemiyor ona dokunmama izin vermiyor kendini çekiyor geri sinirle kendini sıkıyor sonra ağlamaya başlıyor . Ne sakinleştirir onu ne yapsam bilemedim bı sürekli kucak istiyor beni istiyor bazen hiç beni istemiyor evden dışarı çıkmak istiyor çıkarıp dolastiriyorum bazen alt katımda eltilerim oturuyor onlara götürüyorum oynuyor ediyor sonra sıkılıp yine ağlamaya başlıyor . Sürekli ağlamaklı mızmız yoruldum artık yemek yememesine mi üzüleyim akşama kadar onun peşinde koşturmak beni yoruyor isyan etmiyorum asla o benim evladım ama bunaldım daraliyorm artık ne yapicam oturdum agliyorum şuan