Lina99 Kızlar benim kızım iki aylık hastaneye gittiğimde beş kiloydu doktor kilonun fazla olduğunu söyledi sizde öyle düşünüyor musunuz ya da sizin bebeğiniz kaç aylık ve kaç kilo 🙏
papatyam-34 Lina99 Bana da fazla geldi zaten doktor fazla demiş burda bence doktorunuza inanmanız gerek ☺️ Doğum kilosuna da bakılıyor ona göre fazla aldıysa da öyle demiş olabilir ☺️
Cocolingo Lina99 nesi fazla 3.5 doğmuş, benim kızım 2800 dü 2. Ayında 5 kiloydu gayet iyi demişti doktor
Evaninanasi Lina99 2 aylık 5.420 ydi 3 aylık 6.300 dü. Doğum kilosu 3.080. Ne doktor be ebe fazla demedi bana hatta doktorum gayet iyi dedi 🤷🏻♀️
Lina99 papatyam-34 Mama Ve anne sütü ile besleniyor ama benim fazla sütüm gelmediği için bebelac Colt veriyorum mamayı artık vermesem mi acaba
Elf123 Lina99 kızım 3560 doğmuştu bir aylıkken 5 kiloydu doktor veya ebe bir sıkıntı görmedi ki oğlum 3750 dogdu iki aylıkken 8 kiloydu kaç tane doktora gittim biri hariç kilosunu hep bütün olarak boy kilo baş çevresi iyi dediler hep doktorlar
Cocolingo Lina99 aylık 750 gr almış ilk 3 ay 750-1000 arası alması beklenir, içiniz rahat olsun gayet normal doktorun kafası karıştı sanırım ☺️
Lina99 Cocolingo bide diyor benimde ikizlerim var 5 aylıklar ikiside toplasan seninki gibi olur öyle kaldım yaa bebeğe denirmi yaa hemen nazara geliyorlar
Ebrushkaa Lina99 bu dr lar degisik benim kız 3200 doğdu 5 kilo doktor sağlık ocağındaki hemşire emzirme ebemiz hepsi gayet iyi değdi daha ne istiyorlar bilmem
PoyrazEcrin Lina99 oğlum 3.510 gr doğdu şuan 63 günlük ve 5.100 gr benım doktorum da 2 gün önce kontrole gittim kilosu az dedi 🤦♀️🤷♀️