Tugcedogautku Kızım 3 gündür çok huysuz atakta mı acaba bakarmısınız tahmini doğum 4 haziran doğum tarihi 28 mayıs kız bebek
Sewil Rica etsem benım içinde bakabılırmısın? 4 eylul tAhmını dogum 18 agustos dogdugu gun kız bebek Tugcedogautku
Meltemidil Egemenannesi nolur bize de bakın atak haftasında mı delirince çünkü çok huzursuz bikaç gündür herşeyi değişti çocuğun Kız bebek 4 Temmuz Doğum , dogması gereken 10 Temmuz 😔
Gizemhira Egemenannesi ya lütfen bana da bakar mısınız rica etsem 2 Ağustos doğması beklenen tarih 21 Temmuz Doğum tarihi kız bebek
Bebegim_0406 Ceyhununtatlisannesi Rica etsem bizede bakarmisiniz tahmini doğum 30 mayıs doğum 4 haziran erkek bebek . Şimdiden tesekkurler
Yldzlh Ceyhununtatlisannesi canım bana da bakar mısın bu gece uyumadık neredeyse tahmini doğum 26 mayıs doğum tarihi 1 haziran erkek bebek
tubabdullah Egemenannesi merhaba bana da bakar mısınız tahmini doğum tarihi 31 Ağustos 9 Eylül'de doğdu
Busraa38 Lütfen bana da bakarmısınız doğması gereken tarih 22.08.2019 doğdugu tarih 17.08.2019 kız bebek