Mamaaaaa Kızlar merhaba normal doğum sonrası vajina ne kadsr sürede toparlıyor sizin süreciniz nasıldı 16 gün oldu doğum yapalı ilk defa bugün baktım pişman oldum keşke komple dikseydi dedim😅 çok dikişi olan üzülmesin daha iyi 😬😂
supermomsuperbaby Mamaaaaa hiç bakmıyorum ama iyileşmesi sanırım 1 ayı geçti doktor pansuman bile vermedi gudubet karı mahvetti beni
Birprenscik Mamaaaaa 3 dikisim vardı normalde hemen toparlanılir bende hamilelikte hemoroid cikti doğumum zordu oğlum saolsun çıkmak istemediği için karnımdan😄😄 çok ikindim hemeroidde azınca😄😄 bir süre oturup yatamadım doğumdan sonra ama 2 güne ayaklandim hemeroidi iyileşsin diye sıcak suya otur dedi genel cerrahi oturuncada enfensiyon kaptı sızladı bir süre sonra ben farketmeden düşmüş☺️
Mamaaaaa Gizem12 Ay inşallah düzelir çabucak 6 ay falan diyolardı 6 ay çok uzun bir süre benimde çok az dikişim var ama oranın bitişine kesik atmış biraz orayı dikmiş sadece
Alinzi Bende 1 ay önce doğum yaptım , ilk zamanlar bende baktım biraz yapısı bozulmuş gibiydi sonra hiç bakmadım 10 gün sonra doktora gidicem bakalım ne diyecek . Dikişlerim var benimde baya iç dış
Mamaaaaa supermomsuperbaby benim Doktorum da bir şey vermedi hastaneden çıkmadan sormama rağmen, dikişler kuruyunca acımaya başladı mesaj attım artık yapmam gereken bir şey varsa yapayım diye öyle krem önerdi🤦🏻♀️
Mamaaaaa Birprenscik Dikiş toparlanıyo da dikmediği yerler içler acısı😅 bizde de sorun bendeydi ıkınamayınca çıkamadı çocuğum 😬