Asyaa22 Kızlar 4 aylık bebegim emziriyorum sadece anne sütü alıyor regl oldum bugün biraz tedirgin oldum emziren anneler geç olur salgilanan hormonlardan ötürü deniyordu regl olmam sütümun azalmasını tetiklermi varmı emzirirken regl gören
tatlibiranneo Asyaa22 Bende ilk aylarda emziriyordum 2. Ayda regl olmuştum her insandanda bir olmuyor ki bir arkadaşımda emziriyordu 1,5 yıll hiç regl olmamış
Asyaa22 Merveeofs kasimonbes Naz_ve_annesi merkursavascisi_06 tatlibiranneo regl olunca zayifladiginiz doğrumu kızlar 😃
merkursavascisi_06 Instada bi videoda görmüştüm regl olunca miktar olarak azalsa bile süt kalitesi artıyomuş bebeğe yetiyomuş süt. Profesör doktor güliz onat demir in sayfasında görmüştüm
Naz_ve_annesi Asyaa22 ben regl olmadan önce de zayiftim canım ya doğumdan sonra hemen eski halime döndüm ben
Merveeofs Asyaa22 ay ben zaten zayıfım 🤦🏻♀️ Ama bir zamandır herkes zayıflamışsın diyor alakası var mı bilemiyorum 🤷🏻♀️
merkursavascisi_06 Asyaa22 ilk günler ödem gitti ama boğazımı durdurmadığım ve evden çıkmadığım için hala tontişim🥴
Mertbabyy Asyaa22 bende ilk doğumda bir sene sonra oldum emziriyordum bu sefer yine emziriyorum ama 4. Ayda oldu
Emily37 Asyaa22 ilk doğumumda 40’ım çıktıktan sonraki ay regli olmuştum ve oğlumu 3 yaşına kadarda emzirdim sütüm falan kesilmedi.kızım 2 aylık olsu hala daha olmadım regli.biran önce olsam diye dua ediyorum
AselinAnnesiiiiiiiii Asyaa22 2 ay 27 günlükken bebeğim regl oldum ama böyle bi kanama yok sürekli değiştirip duruyorum niye bu kadar fazla geliyor anlamadım benim bebegim mamaya alıştı mama içiyor emmiyor 5 dk anca