balliordegimm Kizlar iyi aksamlar oglumun agznda uc gundur beyaz agiz yarasi var yanak kisminda hicbisey yiyemiyo doktora gittik fakat antibiyotik verdi bitek yemek yiyemiyo evde yaptiginiz iyi gelen bisey varmi
papatyam-34 balliordegimm Ah bacım o öyle bir lanet yara ki ben her şeyi denedim bana mısın demiyor şuan ağzımda üç tane var ama yaptığım bir şey yok tuzlu su sumaklı gargara karadut pekmezi hepsini denedim hiç bir şekilde geçme şeyi yok zamanla kendisinden geçiyor çok geçmiş olsun minik kuzuya 🥺
lceLady balliordegimm Limon portakal mandalina domates tarzı asitli seyleri yedirmeyin düzelene kdr daha cok yakar. Eger yapabılırsınız tuzlu su gargara yapın sık sık yapın saat başı. Oglumda da cok olur. Tuzlu su sayesınde 2 güne geçiyor
lceLady balliordegimm şöyle deneyin birde. Eger elinizi ısırmazsa tuzlu suya bez bastırıp agzının kenarlarına hafif sürün yada diş fircası ile
balliordegimm lceLady hicbisey yiyemiyorki ya tuzlu gargarayi nasil yapicaz yutar oglum baska bi yontem yokmu
papatyam-34 balliordegimm genelde 1 hafta sürüyor ama ilk üç gün falan bir şey yedirmiyor sonra yavaş yavaş sönüyor