Hifos66 Kızlar ne zaman yastık kullanmaya baslamaliyim hiç bi fikrim yok yardımcı olursaniz memmun olurum bu arafa 3 ay 24 gunluguz :)
ErtugrulAnnesii Hifos66 biz ince nefes aldıran delikli yastık kullanıyoruz daha kalını önerilmiyor ama yastıksızda olmuyor kafası cok geride kalıyor
Zeliha Hifos66 bende hep kullaniyodum doktorumuz asla kullanma dedi bende simdi yatağının altina koyuyorm yine kafasi dik olmuş oluyo kusma v.s de sikinti olmuyo gece hic kusmuyo zaten bizimki cok şükür
Nrtn00 Hifos66 canımmm bende yaklasık 2.aydan beri kullanıyorum ve yastıksız asla uyumuyor. Doktorlar kullanmamakdan yana ama arkadaslarında dediği gibi eskiden öyle yatırılmıyormuydu bebekler
GzdeDnerta Hifos66 ben yastık kullanımını iki yaşına kadar sağlıklı bulmadgım için park yatağının içindeki yatağın altına koyup hafif kafa kısmının yukarda olmasını sağlıyorm
AsliKa Dünya sağlık örgütü 2 yaşına kadar kesinlikle kullanmayın diyor. Ani bebek ölümü sendromundan dolayı. Ama benim bebeğimde reflü var ve omuzdan veya belden yukarı olacak şekilde kullanıyorum. Siz de kullanacaksanız biz yetişkinlerin kullandığı gibi değil de omuzdan veya belden yukarı olacak şekilde kullanın.
Meray 2 yaşına kadar kullanılması önerilmiyor boğulma riski olduğu için çok da gerekli bişey değil zaten bebekler için. Hatta yatağında yorgan oyuncak battaniye hiç bişey bulundurmayın diyorlar. isterseniz yatağın baş tarafını yüksektebilirsiniz alttan biraz.
Balsurat Hifos66 çok ince yumuşak bir yastık olmalı sadece bebeğin yatağında hafif tümsek varmış gibi olmalı bende kullandım oğluma şimdi ikizlerimede kullanıyorum bizde 17günlügüz
deletedmom4842 Hifos66 Benim oğlum 4’5 aylık hiç kullanmadım ama sanırım yatarken gerek var kullanmaya rahat nefes alması İçin