adoss Merhaba, bugünkü doktor kontrolümüzde doktorumuz Rotarix aşısı yapmamızı önerdi. Aranızda yapanlar oldu mu? Yaptırmayalar ise bu virüse çocuklarınız maruz kaldı mı? Fikirlerinizi iletirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
Peragunes adoss merhaba biz dün olduk 3 ay 7 günlüğüz eczaneden 1040₺ satın aldım sağlık ocağında ağızdan verdiler
Feyzosumunannesi adoss yaptırdık çok önemli bir aşı dün burdan bir arkadaş yazmıştı aşısı yokmuş ve roto virüsü olmuş bebeği çevremde de olanlar oldu
Aysegulllll58 adoss öncelikle kendi fikrimi söylüyorum. Bebeğim 3. Ayına girdiğinde yaptırdık. Bir gün sonra huzursuzlandı önce ishal sonra kanlı ishal oldu doktor aşıdan değil dedi gönderdi ertesi gün gri yeşil arası ishal oldu hastaneye gittik serum takmak için bebeğimi deldiler 😢 test sonucu pozitif çıktı rota virüsü doktor bu kez olabilir ya dedi şaka gibi resmen pardon dedi. Ve bir aydır bebeğimde mukuslu kaka bitmedi resmen. Çok pişmanım çok ve 2. Rota ve diğer özel aşıları kesinlikle yaptırmayacağım.
el1ff Peragunes reçete istediler mi? Benim sağlık ocağındaki ebe takmış reçete getirmezsen yapmam bende dr randevusu bulamadım günü geçecek
newwmommm Biz yaptırdık iyiki yaptırmışız bi arkadaşımın çocuğuna bulaşmış bu virüs aşırı sıvı kaybından hem çocuk hem aile mahvoldulaer 5 gün hastane yatışı yapıldı yaptırmamıştı kendisi bu aşılardan iyiki yaptırmışsın dedi
zeynakiz Bende yaptırdım kizima iyiki🙏🙏 artık yenilen gıdalar eskisi gibi değil ve bağırsaklarda olmadık virüs yerleşiyor önlemek için yaptırdım🥰 olsa bile daha hafif atlatacaktir insallah
Asilahmet adoss 2 çocuğumada yaptırdım oğlum yakalandı 10 gün falan ishaldi ama aşı olduğumuz için ve oğlum gün içerisinde çok su içtiği için sadece ishal olarak atlattı şükür
Evaninanasi adoss 3. Ayda yaptırdık hiçbir sorun yaşamadık. 5. Ayda 2. Doz olacak. Ablam çocuklarına yaptırmadı ve ikisi de yakalandı. En az 3 er gün hastanede yatırdı ikisini de ve maalesef ki ağır atlattılar. Aşı yakalanmaması değil yaklaşınca kolay atlatmayı sağlıyor
Asyaaninannesi adoss ben 3 aylıkken yaptırdım ilk dozunu kesinlikle çok önemli bi aşı ihmal etmeyin. Etrafımda yaptırmayan kişiler oldu ve çocukları hastanelik oldu. 5. Ayda da ikinci dozunu yaptıracağım fiyatı da baya artmış ama kaç lira olursa olsun yaptıracağım inşallah