Birprensesannesi Merhaba güzel anneler..hep rota sorulmuş sanırım bu başlığı görmedim hiç o yüzden bama yardımcı olur musunuz.. kızım 3 ay oldu dr menenjit için 3-5 aylar dedi ama sağlık ocağı biz bakanlığın aşı programo bittikten sonra yapmayı uygun buluyoruz dedi..yani 2 yaşında yapıyorlarmış.. çok geç değil mi sizler yaptırdınız mı anneler kaçıncı ayında oldu bebişleriniz.. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 😊
Serdogrul Birprensesannesi bizim doktorumuzda 9 ay dedi. Sanırım 9 ile 13 aylar uygunmuş öyle demıstı
Thesra Birprensesannesi Ay bende geçen sağlık ocağına gittim ordaki hemşire 2 dozluk ve tek dozluk var hangisini istersen onu yaparız dedi bende karar veremedim ama sanırım 2 dozluk olanı yaptırıcam
Birprensesannesi mosimosi [bilinmeyen] ErtugrulAnnesii aa bizimki niye öyle dedi acaba ya 🤔 sizinki hep 9 aylıkkenmiş yarın gittiğimde sorayım dr a o zaman sağolun can anneler 😊
Ege Birprensesannesi 9 aylıkken yani 3 gün önce yaptırdık bir sonraki doz üç ay sonra yapılacak dedi doktorumuz
Beyzaaa Serdogrul bizim dr rotayla menenjiti aynı anda yaparız dedi canım ya korkuyorum pek acıklayıcı konuşmadı
Birprensesannesi Ya ben bugün dr a sordum tekrar 3-5 ideali dedi bugün rota aşısını oldu kızım be kustu aşıyı menenjitte öyle olmaz inşallah 😂😊
Birprensesannesi Kızlar ben dr a sordum dedi ki son yapılan pediatri kongresi sanırım orda alınan kararmış yani bebeklerin 1 yaşa kadar menenjit geçirme ihtimallerinden dolayı erken yapılmasını istemiş eskiden deseydin 1 yaşında yaparız derdim diyor ama şimdi 1 yaştan önce yapılmalı erken yapalım dedi..