Aoncu Bebegim 15 aylik ustten kopek ve 1. Azilari cikardi ama alt 1. Azilar sis sekilde duruyordu 2 3 aydir Bugün baktim o sis yerden disin ucu cikmis ama o sislik hala devam ediyor ve dilinin altina dogru var sanki anlayamadim.. O sis lik normalmi yoksa iltihap filan birikmis olabilirmi. Cocuk dis dr larinin hepsininde randevulari 15 gun sonrasına kadar doluymus napcam bilemedim😔😔
Thesra Aoncu Bence normal diş uzadıkça şişliğin azalıcağını düşünüyorum ben randevu alın yine bekleyin zamanı gelince götürürsünüz çok acil bir durum olduğunu düşünmedim açıkcası..
Aoncu Thesra anladım da iste cevreden korkuttular iltihap varsa dis kemigine yayilir kemigi eritir cok onemli filan dediler.. Bide oglumun agzinin kenarında kan vardi bugun o dis kanadi herhalde. Dis cikarken kanarmi dis eti
Thesra Aoncu Ben hiç şahit olmadım kanamaya ama olanlar varmış🤷🏽♀️ İçiniz rahat etmiyorsa eğer acildeki bir doktora da götürseniz anlar diye umuyorum randevusu gelene kadar en azından ya da maddi durumlar iyise eğer özele götürün..
Domino Dış çıkartırken kanama oluyor maalesef çok zorlanıyorlar rabbim korusun hepsini 😔 yeşil sogan ver biraz buzlukta beklet havuç falan ver iyi gelir. Şişlik de diş çıktıkça geçer benim oğlumun da şişmiş alt köpek dişi. Kırmızılı beyazlı olur elleyince yumuşak olur iltihap varsa
Aoncu Domino tesekkurler disin buyuk bolumu cikmis ve sislikde az kalmis cok sukur ki atesi de yok geceleri aglayarakda uyanmadi dun gece. Bunuda atlattik simdi sira yuksek ihtimal alt sag 1. Azi da
Aoncu Thesra tesekku ederim. Pazrtesi icin çocuk dr dan randevu almıştım ama sislik inmis ve disin buyuk bolumu cikmis o yuuzden gotrmucem cunku agzini acmiyor ve cok agliyor eger bi durum olursa 1 kac gun sonra gotrcem öyle karar verdim
Domino Aoncu çok geçmiş olsun maalesef ki çocukların diş çıkarma dönemleri zorlu geçiyor. Sıralar değişebiliyor dişlerin ama öyle yada böyle hepsi çıkacak ınsallah kolay atlatırsınız. Bizim de 4. Köpek dişimiz çıkıyor 😙