Minik_kusum1 Kızlar lütfen yardım edin uykusuzluktan ölmek üzereyim. Bebeğim tam beş aylık 4 buçuk aya kadar gece 3 saatte bir uyanırdı şimdi bi saat bile dolmadan uyanıyor ne yapabilirim çaresiz kaldım 😢
adaruzgar Minik_kusum1 ayni durumu yaşıyorum 4 ay 25 gunluk sanirim 15 gundur boyle ataktir gecer dedim atak bitti ama malesef bu kaldi ve agliyor uyandiginda gece sasirdim oglumsa var kizimin sesine uyaniyor cok zor 😔🤦♀️
Elifkrl Minik_kusum1 benm kızımda 4. Ayına kadar sabaha kadar deliksiz uyurdu eskide kaldı o günler 5 ay 20 günlük bazen saat başı kalkıyor bazen iki saatte bir ama sürekli uyanıyo uyku düzenimiz mahvoldu
Sarelle Minik_kusum1 bende aynı durumdayım 8 ayliğız ve hiç uyku yok gece sürekli uyaniyo sürekli mız mız kalkiyo oyun oynuyo normalde akşam 9 da uyurdu artık 12 ye kadar oturuyo bizimle ve ona rağmen sürekli uyaniyo 🥴
hellomom Her uyandığında emziriyorsanız uyanmaya devam edecektir. Benim kızım 5,5 aylık olana kadar gecede 1 kere uyanırdı, bazen iki olurdu. 5,5 aydan sonra önce 3 kere uyanmaya, sonra 3 saate uyanmaya sonra 2 saate uyanmaya başladı. Her seferinde e emziriyordum. Ama doktorum emzirmememi söyledi. Uyandığında bir şekilde geri uyuttum sadece gece 1 kere emzirdim. 15 günde eski haline dondu. Gerçi 7. Ayında yine bi bozuldu 20 günde tekrar düZelmeye başladı. Dönemsel de olabilir ama emzirirseniz alışkanlık yapar.
Sarelle Minik_kusum1 nereye kadar böyle olcak bakalım bari uyuyunca uyusa sabaha kadar bir saat sonra uyaniyo saatlerce uyumuş gibi bir enerji :)
G1z Minik_kusum1 benim oğlumda 5 buçuk aylık saat başı kalkmaya başladı normalde gece 1 defa uyanırdır artık soymadığını sütümün yetmediğini düşündüğüm için mama verdim dün gece hiç uyanmadı meğersem çoçuğum açlığına uyanıyormuş 🤦🏻♀️
G1z Minik_kusum1 benim oğlumda 5 buçuk aylık saat başı kalkmaya başladı normalde gece 1 defa uyanırdır artık soymadığını sütümün yetmediğini düşündüğüm için mama verdim dün gece hiç uyanmadı meğersem çoçuğum açlığına uyanıyormuş 🤦🏻♀️
G1z Minik_kusum1 benim oğlumda 5 buçuk aylık eskiden gece 1 defa kalkardı şimdi saat başı uyanmaya başladı sütümün yetmediğini doyamadığımız düşündüm ve dün gece yatarken mama verdim sabaha kadar uyudu meğersem açlığına kalkıyormuş🤦🏻♀️