Mysons Kızlar gecen sene aldığım granit kaplama tencereler hep çizildi. Çizilmeyen kaliteli var mı bildiğimiz kullandığınız?
Ecemsu12 Mysons thermoad tencere aldım granit kaplama öakınede yıkamıyorum o kadar güzel ki çok memnunum fiyatı da uygun
Storymoon Mysons 2 yıldır kullanıyorum makineye koyuyorum hep 1 tane sahan 1 tane tava 1 tane tenceresi var metal kaşık sürüyorum hiç çizilmesi 10 yıl garantisi var
Mysons monami_ süper ya benim 1 buçuk sene oldu. Hisar marka almıştım o zaman bütçemiz o kadardı ama. Çizildi yani
monami_ Storymoon garanti belgesinde makineye atılırsa ve metal kullanılırsa kaşık vs garanti kapsamına girmediği yazıyor benimki çizildi çok
monami_ Mysons ben de karaca aldım geçen sene şimdi çöp oldu resmen o kadar kötü ki makineye atınca baya mahvoldu
Mlk026 Falez diye bir marka var bende hediye gelmişti. Çok memnunum ama bende dikkatli kullanıyorum metal sürmem makinaya nadir atarım.
Oyku55 monami_ benim de çizildi biodiamond serisi ama servise gönderdim sıfırı ike değişim yaptım üstelik iki yıl önce almıştım 695 tl idi şimdi aldım para vermeden 3,500 tl fiyatı