NOG06 Kızlar bebeğim 6 ay 14 günlük, ayın 24’ünde klipsli sünnet olcaz, fakat gideceğimiz yer sadece bir beden büyük bez getirin dedi aç veya tok gelin demedi, klipsli sünnete aç mı gidiliyor tok mu? 😊
Sumbul1 NOG06 Bebeğim 4 aylıkken sünnet olmuştu.4 sene oldu ama hatırladığım kadarıyla belli bir saatten sonra aç bıraktık en son gece mama verdim hastanede aç beklemişti emziğine bir şeyler batırdım artık o şekilde sakinleştirebildim.Belki yaptığım yanlıştı ama dayanamadık 🥹 Siz en iyisi arayıp tam bilgi alın
BarlasMomm NOG06 ben sunnetten hemen once emzirmistim doktor oyle demisti. Lokal anesteziyle oldu bayilmadi ama
Storymoon NOG06 klipsli burda kimse tavsiye etmiyor o kapağı çıkarırken çok canı yanmış bebeklerin bende başta klipsli yaptıracaktım çok araştırdım ve dikişli yaptırdım çok daha iyi oldu çok memnun kaldım iyiki dikişli olmuş
NOG06 Storymoon Ya burda benim gideceğim yere gitmiş olanlarla konuştum çok memnunlar yorumları da çok iyi gideceğim yerin bakalım
baykuskiz_ Storymoon valla bende cok okudum memnun olanlar cogunlukta hatta bende cok tedirgindim ama beni cok rahatlatmislardi 😁 ama evet memnun olmayan da var ama dikislide de memnun olmayan var bu yapan kisiye gore degisiyor bence isin ehlini bulmak mesele