okuyor Şimdiye kadar verdiğim baharatlar Tarçın Kimyon Fesleğen Nane Kekik Karabiber (ilikli kemik suyunda vardı. Ayrıca vermedim)
Hilalaaaaaa Aslicamm çok teşekkürler evet benim oğlumda tek başına karnabahar pek sevmedi deneyeyim bende çok sağol❤️
Denizanasi92 okuyor 9.aydan sonra bizim yemeklerden yedi doktorumuzun önerisiyle ona özel kahvaltı hazırlıyorum sadece en sevdiği şey patates tostu. Bazen yumurta yoğurt kaşar maydanozdan harç yapıp ekmeğin üstüne sürüyorum fırına veriyorum çok seviyor.
monami_ expectopatronum benim kızımın da hem yumurtaya hem de hurmaya alerjisi var ona yapacak bir şeyler bulmakta zorlanıyorum sebeple pankek’i de çok sevmişti halbuki 😔
expectopatronum Öğle yemeğimiz bu olacak yanında da sarımsaklı yoğurt. Yumurta alerjimiz olduğu için ben tarhanayı az su ve zeytinyağıyla açıp o şekilde yapıyorum. 🤗
Aslicamm expectopatronum bu akşam yemeginde denedim gerçekten karnabahar yemeyen bebekler için çok güzel bi alternatif oldu hem tadı güzel hem de kendi yemesi için ideal😍
expectopatronum Akşam yemeğimiz sebzeli mercimek çorbası. Çay saatinde de bizimle kabak tatlısı yiyecek. 😋 Buharda pişirdiğim bal kabaklarının üzerine pekmez ve tahin gezdiriyorum birer çay kaşığı. Üzerine de cam rendede ceviz rendeleyip serpiyorum baya seviyo. 🥰
okuyor expectopatronum kabak tatlısını aynı yöntemle yaptım. Sadece firinladim ben. Kızım pek yemedi ama eşimle ben bayıldık. Kızı bıraktık kendimize yapıp yiyoruz artık 😃
Aslicamm Geçen hafta denemiştim oğlum beğendi yarın tekrar yapmayı düşünüyorum peynir zeytin sevmeyen bebekler için güzel bi alternatif :)
expectopatronum Yarının kahvaltısı. İrmik yerine ince öğütülmüş yulaf ezmesi kullanıcam. Tereyağını daha az koyup piştikten sonra 1 tatlı kaşığı kadar labne eklicem.