Tugba323232 Kızlar calpol 20 gün kullanım süresi varmış. Sonra etkisini kaybediyormuş . Doktor a yazdırıp almamıza rağmen 44 tl ücret verdik. Yazdırmadan alsak kaç para Allah bilir!!!
benkosarim Tugba323232 ben atmıyorum hiç de inanmıyorum üç tane yigenjmj büyüttüm dolaba koyuyor dum son kullanma tarihi geçene kadar gayet güzel fayda ediyordu ilac satışı iicn yalan bence atmayın ilacı deneyin fayda etmezse ozaman atarsınız
zeynep321 Tugba323232 bugün bende aldım 51 TL verdik daha evdekini bile doğru düzgün kullanmamıştık ama ben önceki aldığım nerdeyse bir sene olmak üzere
Ecemsu12 Tugba323232 eczacıya sordum buzdolabında 6 ay saklanıyor yazılana bakmayın dedi. Ayrıca doktora da sordum 3 ay saklanabilir hiç bir sorun olmaz dedı. Prospektüs de sanırım 1 ay yazıyor meye inanalım şaşırdım ama şu koşullarda max 3 ay saklarız galiba çünkü her ay aynı ücretlerde ilaç almak maliyet malesef
Aliveannesiiii benkosarim içmeden tadına bakın lütfen, bizim 2 ayı geçmişti bir kere emin olamadık eşimle süresinden önce tadına baktım kusucaktım resmen hemen gidip yenisini aldı eşim artık bir ay sonra yenisini alıyorum riske atmak istemiyorum.
Haydinn Tugba323232 yahu israf bi ilacı o kadar günde nasıl bitirileceğiz ben doktoruma sormuştum 3 ay demişti
ssari1903 Tugba323232 evet bende atıyorum doktorum söylemişti 30 günü geçince etkisi kayboluyor diye tüm ilaçları atıyorum dolu olmasına rağmen. Şöyle düşünüyorum bebeğimden önemli değildir 50 100 tl diye zaten her ay hastalanmıyor 12 ay 16 günlüğüz 4 kez calpol aldım her kullanım sonrasında atıyorum
Aliveannesiiii ssari1903 bende öyle düşünüyorum çok şükür ufak bir ihtimal dahi olsa neden o riski alıyım diyorum, dediğiniz gibi her ay almıyoruz sonuçta.
Aysegul93 Tugba323232 valla etki ediyor kendim hemşireyim hastanelerde de öyle 20 günde bir çöpe atmazdık
Asyaveannesi04 Tugba323232 ben bunu doktorumuza ve sağlık ocağındaki hemşiremize sordum öyle birşey yok dedi kalkıp 1 senelik şurubu vermiyorsun herhalde dedi hayır da 3 ay önce açmıştım bir kez verdim dedim bir şey olmaz dedi doktor yazmadan da 60 tl felan bir çocuk şurubu ücretsiz olması gerekirken!!!!
TRTCOCUK Tugba323232 20 günlük süresi falan yok kullanma tarihine göredir benim uzun zamandır kalmış şurubum var ve az önce verdim şurubu sadece antibiyotik 1 haftadan fazla kullanılmaması gerek kullanım şartlarına göre ve mahafiza şekline göre kullanilabilir
BihterZiyagil_ Tugba323232 ya onlar iste satış olsun diye yapıyorlar. Hiç etkisi falan azalmıyor daha geçen kullandım 6 ay olmuştu gayet güzel düşürdü ateşi
Tugba323232 Artık neye inanıcaz bilmiyoruz. Herkes farklı diyor. Sağlık sektörü biraz sallantı da sanırım. 6. Ay aşısını bulamayanlar varmış . Bizim sağlık ocağında varmış allahtan . Doktor dedi hepatit b yokmuş suan
_mom30 Tugba323232 Bende aliyprdum ama artik almiyorum kullaniyorum olani Bir doktor boyle seye inanmayin sattirmak icin yapiyorlar bu zamana kadar boyle bir sey yoktu yenimi cikti dedi Hakli da. Ben de artik atmiyorim kullaniyorum valla bitene kadar
Seheyas Tugba323232 geçen gün instagramda bir hemşireye denk geldim calpolu yapan firmayla konuşmuş ağzını iyi kapattığın sürece son kullanma tarihine kadar kullanıyormuşsun oda sıcaklığı 25 derecede saklanması gerektiğini yazmış bu zamana kadar sürekli attım hiç kullanmamıştım 1 kaşık alsam bile 1 ay sonrasında atıyordum yazık günah