whitechocolatemochaa Selin3561 prospan kullanıyordum ama grintuss aldım son hastalığımızda. çok çok iyi geldi öksürüğe grip gibiyse de aferinle beraber verebilirsiniz hastalığa dönmeden toparladık
Mefat Selin3561 merhaba prospan kullandık bı işe yaramadı tadına baktım pekmez su karışımına benziyordu aklıma pekmez geldi. Suyla karıştırdım verdim hemen kesti. Sabah öğle akşam verdim
Yusufhamza71 Selin3561 kuzenım bı solnatur kullanıyor 3 gunde kesılmıs öksuruk bnde almayı düşünüyorum ama balgamlı öksuruge faydası olurmu blmıyorum
Selin3561 whitechocolatemochaa evet canım grıp burun akıntısı ve hapşırma da var aferın şurup ve öksürük şurubunu bırlıkte mı kullanayım
whitechocolatemochaa heymom__ benim kızım 2,5 yaşında ona uygun. eczaneye sorabilirsiniz içinde bal var çünkü bitkisel tarzda bir şurup
Dmt-01 Selin3561 doktora gidin doktor yazsın bence öksürük durumuna göre benim kızımın öksürüğüne bitek iburamin zero iyi geldi bisolnatur filan boş yani hiçbi işe yaramadı bitkisel ama etkisi yok yani bi doktor görsün ama bence