Zelnuray Gizemmdenizz çişli bezden bide doymazsa ağlar diyolar canım bende aynı durumdayım 2 gündür az çişli bez alıyorum ama sakiniz anlayamadım
Purposeless Gizemmdenizz çiş kaka ve kilo alması bu üçünde anlarsınız. Sürekli sizi emmesi aç olduğundan değil bazen güvende olmak istediği için bazen kokunuzdan dolayı bunları söyleme nedenim biz o aylarda koala gibiydik kızımla 😊
NurR Gizemmdenizz yeterli çiş sayısından anlayabilirsiniz. Sık sık emmek istemesi aç olduğu anlamına gelmez ne zaman isterse emzirin. Bebekler annelerine yakın olmak istedikleri için veya başka nedenlerden dolayı da emmek isteyebilirler
Gizemmdenizz Zelnuray bende anlamadım bişe korktuğum sütümün azalıyo diyorım senin bebiş kaç aylık bezi kaç saatte bir değişiyorsun
Gizemmdenizz Purposeless 3 700 doğdu şuan 6 kilo 200 gram çişi geceleri cok olmuyo gündüz leri 4 saatte bir değişiyorum çişli oluyo yani göğsümü sıkıyorum süt gelmiyo gibi
Myagz Gizemmdenizz normal almış kilo çiş de yapıyor diyorsunuz kakasını da yapıyorsa yetiyordur siz tam sağamamışsınızdır vardır süt normal görünüyor