acabahamilemiyim Güzel annelerin sabah bez çokardık klozet aparatı var bir süredir arada bir tuvalete gidip oturuyorduk da çişimizi kakamızı tuvalete yapalım diyordum sabah başladık her şeyi göze aldım şimdi ne yapmalıyım🎈🎈🎈
minnostospik acabahamilemiyim merhaba öncelikle altına yapicagini her an hazırlıkli olmalısın. Hiç tepki vermemeniz lazım ben hiç kızmadım. Ama hep anlattım. Benim çocuğum bı hafta heryere yaptı. Sonra tuvalete yapmaya başladı. Ama halen oturmaya korkuyor onu aşamadık.
Direnanne acabahamilemiyim merhaba bende sizin gibi ne yapacağımı bilmiyordum ama sağolsun Merve hanımdan yardım aldım ve artık kızım tuvalete yapıyor çok kisa bir sürede beze birlikte bay bay dedik :) bu konuda kesinlikle destek almanızı öneririm çünkü hem çocuğun psikolojisini hemde mahremiyetini bozmamis olup ona göre hareket ediyoruz. Tavsiye ederim destek almanızı ki iyi ki Merve hanım çıkmış karşıma :)
Direnanne acabahamilemiyim hayır tuvalet eğitim danışmanlığı gibi bir kaç dalda da danışmanlık veriyormus.