Pamukprenses40 Kızlar bebeğim 29 günlük kafa şekli yamuk kafasının tam ortası sivri ve arka kısmı uzun bunun için ne yapmam lazım hangi doktora görünmemiz lazım arkaya doğru baya büyük ve uzun
Prensesannesiii9 Pamukprenses40 cnm bebeğin daha çok küçük doktora gitmene gerke yok bence kendi kendine yatırma şekline göre düzelir düz kafa yastığı kullanabilirsin ama yatırdıgın tarafa dikkat et hep aynı tarafa yatırma hep düzde yatmasın benm kızımda düz kafa oldu benmki düzelmedide ama seninki daha küçük düzelir
Boncugummomy1 Pamukprenses40 bizimde oyleydi arkasi sivriydi. Yumurta kafa gibi 😀 ama zamanla duzeliyo. Uyanik olunca sirt ustu yatirin surekli. Ben o 2 aylik olana kadar dogru duzgun yatirmamistim hep saga sola yatirdim. Siz o hatayi yapmayin
mystery1903 Pamukprenses40 benim bebegimde hep tek taraflı yatmaktan biraz şekli bozulmuştu düz kafa yastığı ise yaradı bizde. Bide bebeğiniz daha cok küçük kafası sekli düzene girer ama yinede içinize sinmezse doktorunuza başvurun bir gösterin
Tekins Daha cok kucuk, duzelir yatirma seklone dikkat edin. Bi sagina bi soluna bi de duz yatirin. Doktorunuz da yonlendirir
Pamukprenses40 Tekins sürekli farklı şekillerde yatırmaya özen gösteriyorum işte tam kafasının ortasında sağa doğru bir Çıkıntı var ve yandan bakınca arkaya doğru baya uzun kendi doktorumuzla hiç bunu konuşmamıştık o mu bizi yönlendirir ilgili bölüme
Arya34 Prensesannesiii9 sizin neden düzelmedi acaba genetik mi.bana doktor Kendi kendine düzelir demişti d vitamini ni aksatma demişti
Prensesannesiii9 Arya34 cnm benmki sürekli düz yatıyordu yan yatırdık yastık koyduk yine bi şekilde dümdüz çeviriyodu kafasını o yüzden düzelmedi