Kizlar selam benim bebisin kaka yapamama sorunu var cok zorlaniyor ikinip sıkınıyor cogu zaman ben yardimci oluyorum o sekilde yapiyor ama iki gecedir 3 ten sonra surekli bir mikirdanma ikinma durumu var ne kendi uyuyo ne beni uyutuyo osurmasinda bi sorun yok kendi de osuruyor yapamadiginda ben bacak hareketleriyle filan yaptiriyorum ama kaka cok zor geliyo iki gecedir surekli kalkip onunla ugrasiyorum masajlar filan en son raddede artik yapmak istemesemde popoya kulak cubuguyla zeytin yagi degdiriyorum o sekilde biraz yapiyo ama yine hepsini yapamiyor huzursuz oluyor simdi iki sorum var
Bu kaka sorunu neden gece 3 de basliyor bunu nasil engellerim iki aksamdir oda bende uykusuzluktan bayilicaz
Son olarak bu kaka sorununu nasil cozerim kayisi suyu filan okudum simdi ne kadar etkili bilemedim ne yapmam lazim huzursuzlugu olmasa ellemem beklerim ama huzursuz kendi de uyumuyo beni de uyutmuyo ve hep gece 3 ten sonra oluyo fikirleriniz neler kizlar bu arada bebis 53 gunluk ve anne sutu ile besleniyor sadece