Musabnannesi ikiaslanannesi dışarısı gerçekten soğuktu eğer evde eşim olmasaydı bende gidemezdim benim de kimsem yoktu 🤦🏻♀️ Üzülmeyin inşallah bir dahaki sefere denk gelirsiniz
Musabnannesi Cly01 bende geometrik şekillerden aldım hatta onun için 2 bim gezdim resmen kapış kapış bitirdiler gözümün önünde 😅
[silindi] Musabnannesi o çok güzel bir oyuncak ya aylarca kullandık hala devam. Ondan öğrendi şekilleri
Cly01 Musabnannesi evet ya 😂 bende ilk kapı açılınca girdim ama çalışıyorum işyerinin yannda bim o yüzden
Musabnannesi Ceylan578 İnan gözümün önünde kaptılar hepsini kule oyununu resmen kapıştılar 😅 diğer bim daha serbestti iki bim gezdim inşallah serbest bim bulabilirsin 😅 gazan mübarek olsun
Musabnannesi Y-A-Annesi halkadan bende aldım 🙈 internet fiyatlarına baktım bu kiki markasının cidden fiyat farkı çok o yuzden demek ki kapıştılar 😅🙈
Ceylan578 Musabnannesi Maalesef gittiğimde oyuncakların o su bile kalmamıştı 😂 kasiyere soruyom ya bugün oyuncak gelicekti gelmedimi dedim kız diyo geldi ama hemen bitti diyo sabah ben marketi açmaya gekdiğimde millet sıraya dizilmişler benden önce gelmişler dedi 😂
Telaslianne Bende esim ise goderken takildim pesine bebisle arabada bekledi aldim 😀dokun hisset kitaplarindan
Musabnannesi [silindi] geometrik şekiller için 2 bim gezmiştim bunu duyduğuma sevindim 🙈 inşallah bize de faydası olur
[silindi] Musabnannesi takmayı öğrendiklerinde çok güzel oluyor. İsimlerini söyleyerek takardık önce ben sonra o takmayı öğrenene kadar tabi hemen yardım ettim 💙