Tomris4646 Merhaba kızlar sağlık ocağı ve doktorumuz kan ilacına başlamamız gerektiğini söyledi fakat ben sağlık ocağının verdiği ilacı almadım içeriğinden dolayı .Gaz,kabızlık vb yan etkisi olmayan tavsiye edebileceğiniz ilaç var mı acaba ?d vitamini ocean kullanıyoruz memnunuz da ocean nın kan şurubunu kullanan var mı acaba ?
nesli_han12a Tomris4646 iyiki kullanmamışsınız içinde paraben bulunuyor , bizde bestiron Kan-demir takviyesi kullanıyoruz memnunuz
Talia2019 Merhabalar ben ocean kan ilacını kullanıyorum eczacımız da doktorumuzda onu önerdi kırmızı kutuda vişne özlü çok memnunum😊
Tomris4646 kaganannesi ben de sideferin içeriğini beğenmedim aynen söylediğiniz gibi Talia2019 şase mi damla mı acaba herhangi bir yan etkisi oldu mu gaz kabızlık vs ?
Crn35 D vitamini olarak bizde onu kullandık Doktorunuz Demir ilacı olarak sidefer verdi çoğu anne bunu kullanıyor bir araştırın siz yine de :)
kaganannesi Sidefer en iyisi değil katkı maddesi ve koruyucu var içeriğinde.Nutrigen kullanabilirsin canim kan için,d3 olarak da wellcare 400ıu veya ocean d3 kullanabilirisin bunlar doğal içerikli
nesli_han12a nesli_han12a bestiron damlanın içeriği temiz sadece portakal aroması var ufacık tadını ileştirmek adına