Merveda1 Hkshkshsk ben gitmişken 2 arkadaşıma ve yeğenime de istediklerini aldım gidebilecek bir arkadaşınız varsa gitmişken rica edebilirsiniz☺️
atlasask Merveda1 ay ben hepsinden almış olabilirim 😍 tablet geometrik yapboz yumurta kule 😅 eşim görünce şok oldu ama internet fiyatlarının o kadar altında ki. Bu aldıklarımın hepsiyle internetten sadece tableti alabilirdim . Bazen erkekler bizi hiç anlamıyor 🤦🏼♀️
Merveda1 atlasask her şeyi almak istiyor insan bir de internet alışverişi yapa yapa insan bakıp seçerek almayı özlüyormuş ya😅
atlasask Merveda1 evet ya dokunarak almayı unutmuşuz resmen 😅 bi de bebeklerimize olunca hiç düşünmeden alıyoruz kendime bin defa düşünürüm genelde de almam 😅
yasemibrahim Merveda1 hsırtılı kitaplar kule akıllı kumanda almak istiyorum ama kalırsa tabi daha gidemedim 🤦♀️
merkursavascisi_06 Hayatı bu kadar seviyorsunuz mu😂 normalde ben de düşünüyordum gitmeyi sabah başlığa bakarken yatmışım tabi çocuk uyandığı için uyuyamadım ama giyinip evden çıkacak halim yoktu 🫠