Brmurat 5 ay 16 günlük bebeğim geceleri uyuyamıyor. Karnı tok, gazı yok, altı temiz, atak dönemi değil bir türlü anlayamıyorum. Kucağımda uyuyor koyduktan 10 dk sonra uyanıyor
Oglusum210722 Brmurat 5 ay 22 günlük oğlum aynı şekilde altı temiz tok dişte yok görünürde ama uykuya dalamıyor hemen geri kalkıyor 09:25 te odaya geldik 23:20 de uyudu 01:36 da uyandı hala uyanık ağlıyorum artık uykusuzluktan gözlerim yanıyor başım ağrıyor ne yapıcam şaşırdım
Brmurat esmanuursss keşke derdini anlayabilsemde Bi çözüme kavuşturabilsem birde adet dönemine denk gelince hiç sabrım olmuyor 😔
Brmurat Tugbacagatay Hiç bilmiyorum inanın. Elimden geleni yapmaya derdini anlamaya çalışıyorum ama bu ara hiç olmuyor normalde böyle değildi
Ilay1710 Benim çözümü kucakta uyumakta buldum. Evet sağa sola dönemiyorum ama hiç değilse o uyurken ben de azıcık uyuyorum. Doğru değil ama insanlık hali aşırı yoruluyorum dinlenmeye ihtiyacım var.
Brmurat Ucansupurge diş genetikle alakalı değil mi ben mi yanlış biliyorum yani eşimde bende yaşımızda diş çıkartmışız daha çıkaracağını zannetmiyorum ama süprizde olabilir
esmanuursss Brmurat düzeni var normalde düzenli uykusunu yaptırırım öğlen falan akşam da ne olursa olsun saatini kaçırmamaya özen gösterirdim uyurdu 1 haftadır hasta uyuyo sürekli hiç gözünü açmıyordu bugün canlandı pür canlandı valla hiç uyumadı sürekli anne anne yapışık anca daldı
Ucansupurge Brmurat onu pek bilemedim canim çünkü ben 4aylikken diş çıkartmıştım kızım ilk dişini 8.ayda çıkarttı🤷🏻♀️
Brmurat esmanuursss benimki de Bi hasta oldu burnu tıkandı vs derken düzen öyle bozuldu şimdi tutturamıyoruz
Hediyealp 7 ay 20 günlük bebeğim evet uykuda çok problem yaşıyoruz ama tam 20 gündür canımıza okudu eşimle kafayı yemek üzereydik 5 dk uyur uyanır 10 dk uyur uyanır bir huysuzluk bir huzursuzluk devamlı ağlama krizleri derken yılbaşı gecesi dişimiz çıktı hala deliksiz uyuduğunu hatırlamıyorum uyuturum 1 saat sonra ağlar sallarım uyur beşiğine koyarım sağa sola döner bir tavsiye vermek gerekirse uykudan önce ya rezene çayı yada papatya çayı verebilirsiniz en azından birazda olsa uyuyor 😌 ama yine çok değil