A21_12A Mrrhaba arkadaşlar kafa takılan bişi var bugün biyerde okudum 3 aylık bebekler kafasını tutabilmeli tam olarak benim oğlum bugün 3 aylık oldu tutamıyo daha bi sorunmu var acaba
pasaklisinkukuli A21_12A kafasını omzunuza falan mı koyuyo dik tuttugunuzda siz mi destekliyorsunuz kendi durabiliyor mu
Deletedmom_62 A21_12A 3. Ayda kafasını tutmaya başlıyor %100 daha tutamaz benm kızım 4 ay 20 günlük o bile sürekli tutamıyor bence 6 aylık olunca tam olarak tutabilicekler
2cocuk_1anne_ A21_12A tutamaz ki canım yorulunca bırakır Hiç telaş etme çok normal Benim oğlum 2 ay 18 günlük dik bir şekilde kucağımda tutuyom biraz bakıyor etrafa sonra omzuma koyuyor Yüz üstü Yatırıyorum baş tutmayı öğrenir daha da geliştirir diye
A21_12A Yani çabası var bikaç saniye tutuyo ama yorulunca bırakıyo ne zaman tamamen kontrol etti sizinkiler
beyzagl444 A21_12A benimkide 2 ay 25 gunluk tam tutamiyor sallaniyor saga sola. yuz ustu egzersizleri yaptiriyorum. normal heralde.
Amine03 A21_12A bizde 3ay15gunluyuz tam tutamiyo biraz etrafa bakıp dinleniyo normal bence telaslanma güle güle büyütün bebişinizi ❤️