BuseGizem Anneler bay bay night baby damlasını bugün aldım bebeğim 9 bucuk aylık, geceleri durmadan uyanıyor hala emiyor..Artık o huzursuz , biz uykusuz.Kullananlar memnun mu bilgi verebilirmisiniz?
PoyrazEcrin BuseGizem ben kızıma 2 kez kullandım 3 yasındaydı 9 saatlik bır otobus yolculuğu yapmıştık. Yani evet işe yarıyor en fazla yarım saat sonra uyuyor ama ben mecbur kaldıgım için bır kez gıderken bir kez de gelirken kullandım sonra hiç kullanmadım. Yine uzun bır yolculuğa cıkmazsam normal hayatta kullanmam. Ama yine de siz bilirsiniz 🤷♀️
Alyehus Biz 3 gün kullandık doktorumuz önerdi ama ekledi de bebeğim olsa ben kullanmam diye. Eczacı tanıdık içeriği temiz ama bağımlılık yapar daha perişan olursun dedi. Aman aman uyutmuyor mayıştırıp uykuya daldırıyor sadece uyku süresine etkisi yok. Kolay dalıyor ama uyanan çocuk yine uyanıyor yani
_mom30 Ben kullandim 3.gun biraktim Verdikten yarim saat sonra alkol almis gibi sersemliyordu gozleri kapaniyordu Yatirdigimda evet hemen daliyordu ama sadece uykuyu kolaylastiriyor Gece kalkmalari uyanmalari ayni devam ediyor 3.gun direk kestim cocugumu sersemlettigini gorunce
Laydaren BuseGizem İçeriğinde sodyum benzoat bulunuyor. Bu sebepler tercihim olmuyor. Güvenilir bir aktardan Melisa ve papatya alarak çayı kendiniz demleyerek bir deneyebilirsiniz. Ama illa ki vereceğim diyorsanız uykuya geçişi kolaylaştırıyor fakat deliksiz bir uyku vermiyormuş. Bebeği pişik veya ishal olan anneler de olmuş. Hiçbir şey olmadan gayet rahat anneler de olmuş. Bir çok fikir var bu konuda. Size yardımcı olması için sodyum benzoatı da ekliyorum. Allah yardımcınız olsun.