Hkshkshsk selim-im 4 saat arayla veriliyor ojsurmesi balgamı geçtiyse günde 1 defa bizim doktor öyle demişti
Ahmetinannesi668 Ahmetinannesi668 selim-im bebek vikisi var ise çok az burnunun ucuna sürün derim çok rahatsızsa
RainOverMe Üstte kalsın doktor mu yazmıstı acaba normalfe de onerılen bır sey mı. Bılmedıgımden soruyorum, Ben serum kullanıyorum. Iburamın surup kullanmaya başladık cok fark ettı balgamda. Bu arada cok gecmıs olsun bebıse🙏🏻🌺
Hkshkshsk selim-im işte 4 saat arayla verebilirsin bizim doktor aşırı kötü oksurmesi bağlamı olursa fizyolojik serum suyu ekliyebilirsin biraz uzun sürsün diye demişti ama size gerek yok demişti çok geçmiş olsun
Seaybulut selim-im kişiye göre değişiyor bu durum online dr sitesine sorun biz 4 aylıkken çok tıkandığı için 4 saatte bir 5 gün verdik sonra 6 aylık burun tıkanıklığı için 6 saatte 1 günde 3 kez 2 gün ver dedi doktor yani tahmin işi değil sanki bu değişiklik gösteriyor bence
esmanuursss selim-im benim doktorum da tıkandığı zaman 4 saat arayla vermişti fakat ventolinin bi çubuğun hepsini veriyomusunuz hava da
Merve_2712 Kuzum ben oğlumu acile götürmüştür acil doktoru da bize yazdı bir sabah bir akşam yarım yarım verelim diye söyledi eğer 4 saatte bir işe çeyrek oralarak verebilirsin 1 tanesini bir günde