Fatmakarts Arkadaşlar 1 aylik bebeğim var.cok gazi var gazdan dolayı uyuyamıyor.gunduzleri bana haram etti hep ağlıyor.babasi sabah ise cikip akşam geliyor eve.ben tek kalıyorum.deliricek gibi oluyorum. Surekli ağlıyor ölmek istiyorum resmen göğüslerinin ağrısı bi yandan kızımın ağlamaları bi yandan ne zman bitecek bu sıkıntılı günler.evde tek olmak çok zor inanın ki lavaboya bile gidemiyorum çok ağlıyor.ne olur yardim edin bana
Saryam Fatmakarts seni çok iyi anlıyorum cnm bnde aynı durumdayım sürekli ağlıyor hiç uyumuyor sanırım 4 aya kadar devam edecek
SabahGunesim Fatmakarts kızım da 15. günden sonra gaz başladı. Neredeyse hiç uyumadan ağlıyordu. 40. Güne kadar böyleydi . Sonra birinin tavsiyesiyle simplex ve zinco iki ayrı gaz damlası aldım. 6 saatte bir 5 damla bi zinco bi simplex verdim. Başta işe yaramıyor gibi duruyordu ama sabırla buna devam ettim. 3. Gün birden gazı kesildi. O bebek gitti yerine melek geldi sanki. Tavsiye ederim. Gerçekten hayatım kurtuldu
Mavilim55 Fatmakarts gaz damlası vermeyi denediniz mi benim oğluma zeytin yağı da çok iyi gelmişti aşırı gazı yoktu ama o kivranirken dayanamiyodum gaz damlası deneyin her bebege farklı iyi geliyor gaz masajı yaptırabilirsiniz oda azda olsa rahatlatıyor bide benim eşim göğsünde yatırırdı öylede rahatlatirdi ayağına ve sıcak su karnına sıcak havlu da koy diyenler oldu bana benim zeytin yağı gaz damlası rahatlatiyodu
Cemremmmmm Fatmakarts kuzum benim ilk önce sakin ol onu kollarına al sakin sakin konuş.benim kızımda öyleydi ben uykunun ne demek olduğunu unutmuştum.sonra memeyi iki saatte bir ver sadece.çok sık emerse daha çok rahatsız olur daha çok gaz yapar.karnına saat yönende masajlar yap ayaklarının altına bol bol masajlar yap.ama unutma ilk önce sen sakin olmalısın.eğer aşıyorsa emzik kullanabilirsin ben emziklede çok rahat ettim.
Pnr0190 SabahGunesim 40 ından sonra geçti mi ? Biz de 29 günlüğüz 2. Hafta başladı.komple kafayı yedim 😭 tahammülüm kalmadı biogaia kullanıyorum dün nurse harweys aldım birde.Her gün dua ediyorum 40 ından sonra kalmasın geçsin diye.Çok zor çok yıpratıcı bir süreç rabbim sabır versin🙏🏻😞
Unicorn Allah yardımcın olsun çabucak geçsin inşallah,karnına masaj ayaklarına masaj gaz damlası bol bol gaz egzersizleri,ama sabır geçecek kendini telkin et,napsın çok küçükler bize muhtaçlar bunu düşün senden başka kimsesi yok sarıl yavruna bol bol,enerjini yüksek tutmaya çalış sen gerildikçe o senden daha fazla geriliyor bunuda unutma,herşey yoluna girecek
Mavilim55 Fatmakarts farklı markalar da deneyebilirsiniz ben 30 liraya aldım iyi gelmedi 9 liraya zinco aldım iyi geldi
Fatmakarts Cemremmmmm ben de ki stresi farkediyor sanirim.babasinin kollarında çok sakin.ama ben de isteyerek stres yapmıyorum ki elimde değil Gündüz evde tek olduğum icin korkuyorum stres yapiyorum .naapcam ben de bilmiyorum.nasil atlaticam .
Cemremmmmm Fatmakarts zamanla onun varlığına alışacaksın.unutma sen bir annesin ve bu dünyadaki en iyi annesin kendine bu sözleri söylemekten çekinme hiç bir zaman.sen ona zarar vermezsin onu tüm zararlardan korursun ancak.endişelerinde haklısın daha çok küçük ama böyle böyle büyüyüp gidicek biraz rahatlamaya çalış 🥰
Esrayusuf Fatmakarts kimyon iç bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı kimyon tepeleme koy 5 dakika sonra iç sabah aksam iç seni çok iyi anlıyorum bizimki oyle rahatladı
Egemenannesi Fatmakarts benim de 2 aylik bebegim sizin gibi 1 aylik olmadan.muthis derecede gazi vardı doktor rontgen falan çektirdi cok vardi maflor ve özellikle( +) olanini al diye damla verdi masallah cok etkili oldu ..birde ben hergün kimyonlu rezene çayı içiyorum
SabahGunesim Pnr0190 ilk gazı başladığında hemen simplex damla aldım. 3 4 gün kullandım ama etkili olmadı. Ama sonra bi arkadaşım benimki gibi bebeklerin iki farklı tür gaz damlasını 6 saatte bir dönüşümlü kullanması gerektiğini söyledi . Şükürler olsun ki damlaları o şekilde bi 15 gün kadar kullandım ve bi daha da ihtiyaç duymadım. Keşke en başında o arkadaşımla bunu konuşmuş olsaydım
Pnr0190 SabahGunesim bana da anlatır mısın neleri nasıl kullandın.? İlk bebeğim ve çok kötüyüm.iyice çöktüm😞 psikolojim bitmiş durumda.sinirden saçlarımı yoluyorum artık.doğumda 12 kilo aldım 29 günde 17 kilo verdim.kendi sağlığımdan olucam diye de endişe ediyorum.bu zaman nasıl geçer nasıl biter düşündükçe çıldırıyorum.😞
doruknaz Fatmakarts benimkine de kolik dediler . süt alerjisinden çıktı gaz sancıları. süt ve süt ürünleri hazır paketli gidalar falan 3 gun tuketmeyın. bir bakın bakalım bebekte duzelme varmı . bende 20 gunluktu sut ıctıgımde yapmaya başladı. sutu kesince duzeldı. sonra tekrar sut içtım. yine aynı. doktora goturdum . süt alerjisi dedi.