1prenses1prens_ Çarşamba gününden beri bebeğim yogunbakimda sütümü sagiyorm ama sütüm bugün çok azaldı ne yapmam gerekiyor kanalları mi kapandı acaba bilgisi olan var mı iki göğsüm den 30 cc zor çıkıyor 😭😭😭
Elloska 1prenses1prens_ asla kapanmaz daha sık sağın bebeği emmdwn 8 9 ay sağarak veren var karbonhidrattan fakir proteinden zengin beslenin tavuk köfte et sıcak tencere yemeği bulgur hurma helva yiyin kahve şeker vs tüketmeyin sıccak suyla duşta masaj yapın göğüslerinize bide 2 saat uyumaya çalışın 90 cc bile çıkar
1prenses1prens_ Bebeğimin süte ihtiyacı var ama süt gelmiyor 😭 bestlak damla aldım sabah hemen sütü arttırıyor mu..? Stresten üzüntüden sütüm gelmiyor sanırım 😭😭
ecesmomm Bol masaj bulgur pilavi kabak tatlisi tuketin bol su en az 3 litre için en onemlisi moraliniz her zaman yuksek olsun suzunuz gelecektir gelmese de sagin uyarin sut kanallarinizi dualarımız sizinle❤️
1prenses1prens_ Elloska meme uçlarım da beyazliklar var.. elektrikli makine kullanıyorum en yüksek çekim modunu kullanıyorum pompayi çektiğim de bazi yerleri beyaz beyaz gözüküyor.. elimle sıkınca süt geliyor beyazlik gidiyor
Elloska 1prenses1prens_ yanlış sağıyorsunuz en yüksek ayarda sağmayın göğüsleriniz strseee girer önce yavaş bebek gibi sonra biraz daha sonra biraz sonra yüksek sonra yine yavaş bir bebeğin emmmeai gibi
1prenses1prens_ Elloska önce masaj modunda sagiyorum ama gelmeyince en yüksek moda alıyorum o zamn güzel çekiyor.. makine düşük moda çekmiyor sanki..
Elloska 1prenses1prens_ uyuyup hemen arkası sağın bide şey alabilirseniz solgar brewer’s yeast with vitamin b12 mutlaka alın sütünüzün kalitesi de artıyor ve yoğunluğu bol bol uyuyun umarım bir an önce kucağınıza alırsınız
1prenses1prens_ Elloska teşekkür ederim birde göğsünuz ateşe girer yazmış siniz o nedir..? Nasıl oluyor ilk kez duydum da ateş mi yapıyor yani
Elloska 1prenses1prens_ rica ederim kusura bakmayın telefon düzeltmiş strese olucaktı makinenin en yüksek ayarıyla sağım biraz stres yapıyor vücutta sıcakta duşta göğüslerinizi elinizde nazik yumuşak şekilde biraz sagarsanız mesela sütünüz artar