789busra_ merhaba anneler oglum 6 aylık 2 ay once addet gordum ve ayın 8inde gordum gecen ayda ayın 7sinde gece gordum ama bugun 12si halla olmadım hanilelikten sonra duzensızlık olur derler ama korkmaya basladım sızce hamile olabilirmiyim .?
Mustafam-elifim 789busra_ 5 aylık kızım ve bende 3 cu ayda adet gordum 10ydu geçen ayda aynı bu ay hala gelmedi ve bir haftadir ayağa kalkınca baş dönmem oluyor yorgunluktandir dedim ama iki gündür durup duruken bulantım oluyor usutmemi diyorum ama korkuyorum
F-Duru26 4 5 gün benimde gecikti gittim test aldım negatif sonrasında geldi ama toplam 7 gün falan geçti. 6 ay sonra ilk defa düzensiz oldu. Ama sende test al icini rahatlar
789busra_ Uykusuzhergeceeee pek yok aslnda bazen agrı geliyor gibi ama 5 daka kadar suruyor . İNŞALLAH düzensizliktır cok korkuyorum
ayse01_alparslan 789busra_ bende dört aylık oğlum var adetimin üstünden on gün filan geçti olmafin adet ya çok korkuyorum bende mi test yapsam acaba
789busra_ ayse01_alparslan sizde bi test yapın içiniz ferahlar en azından bende yapıcam cok korkuyorum RABBİM isteyene versin ya 🥹
Mustafam-elifim 789busra_ benim adetim bugün geldi ☺️hemen eşime Yasmin hap aldırdım basliycam işimi şansa bırakamam ikinci bebeğim bu yeter başka düşünmüyoruz bı oğlum bı kızım var alalh isteyene versin ins artık☺️
789busra_ Gizem12 sizlerin gebelik testi olmadıgınızın farkındayım platfrom soru sorma konusma platformu farkındaysanız