Gezginprenses Meme + mama giden anneler nasıl yapıyorsunuz? Benim sabah sütüm çok tazyikli sağıyorum ön sütü akşama doğru meme de süt biraz daha azaldığı için kalan sütü biberonla veriyorum . Ve sonrası memeyi hemen reddediyor. Nasıl yapıyorsunuz ? Kaşık demeyin kaşıkla yarısını çıkartıyor diğer yarısını içiyor. Anam şimdi ki bebeklerde fena 🤣 Sen daha o minnak halinle nerden biliyon o kadar şeyi 😂
Oglusum5357 Gezginprenses bnde aynn sizin gbi yapiyorum ama zten sutum oyle sagilck kdr yok mama veriyorum devamnda surekli
Elele Gezginprenses kaç aylık bebeğiniz kaşık,enjektör, beslenme kadehi,Eda,alıştırma bardağı bir sürü yöntem var. Ben 3 veya 3 buçuk aylıktı alıştırma bardağıyla vermeye başlamıştım çünkü biberon yüzünden meme reddi yaşadık haftalarca uğraştım
Sena87 Ben Gezginprenses canım ben chicco nun biberonunu kullanıyorum anne memesine benziyor mamayı onunla veriyorum. Sabah akşam veriyorum bazen doymassa günde üç kere veriyorum biberonun faydasını gördüm beni 2 buçuk aydır emiyor çok şükür tavsiye ederim
Sevgimelegim Ben hem meme h3m mama veriyorum øn sutu emiyor gerisini døt yemiyo diyom 🤣🤣 Akilli cocuk.. Anne memesine en yakin olan biberonu kullaniyorum memeyi aliyor tutuyor ama sorun yagli kismi birakiyo sipa buna, bi cøzummmm
Serdan Bizde aynıyız ben Mandela calma biberon aldım şimdilik ayırtetmiyo ikisini 47 günlügüz 15 günlükken almıştım
Gezginprenses Sağolun kızlar savaşıyoruz bakalım sol göğsümü hafiften almaya başladı şimdi de sağ göğsü almıyor 🙄 bide ataktayız sonumuz hayrola 😂
kiliclar kaşıklı biberonlar var onunla veya sulukla verebilirsiniz mamayı birde anne sütüne benzer diye ben aptamil başlamıştım meme biberon sıkıntısı yaşamadım.
Gezginprenses Biz 3 buçuk aylığız biberon dışında sadece kaşık denedim onla da doymuyor yarısını felan çıkarttı
Guel_ Gezginprenses bende hem emziriyorum ama doymuyo sütüm olmasina ramen emzirmeden sonra mama da veriyorum bazen 15 cc veya 30 cc iciyo ilk basta kasikla verdim yarisi dökümüyo öyle biberonla veriyim dedim memeyi redd etmeye basladi hemen geri kasiga döndüm 😄 bu bebekler fena biberon daha kolaylarina geliyo
Tuba_01 Gezginprenses benim de aynen 25 gündür akşam aynı saat de sütüm çekiliyor nedendir bilmiyorum oğlum her saat göğüsümde ağlıyor o vakit mama veriyorum 60 ml veriyorum aç olduğundan oda normal biberon eczanede satılanlardan bebedor adı
Myagz Gezginprenses biberon meme reddi yapıyor alıştırma bardağı deneyin nuk Marka kullanıyorum indirimdeydi ebebekte
Mucizem_0809 Gezginprenses öyle tazyikli sütüm gelmediğinden zorlanmadım 😂 bu aralar mamayı epey azalttım günde 1 kere 90 cc veriyorum ama gerisinde gık dese memeyi dayıyorım bazen inatlaşıyo emmemek için ondada şarkı söylüyorum salavat çekiyorum konuşuyorum derken kanıp emiyo 😁 biraz iştahlıyız galiba ana oğul yemeğe hayır diyemiyoruz 🤦🏻♀️
NurcanBOSTAN Merhaba süt sağma hakkında öğrenip çok şaşırdığım bir bilgiyi paylasmak isterim sütümüzü sagip uzerime saat tarih atiyoruz ya o saatjn amaci sutu saat kacta sagdiysan o saat aralığında vermemiş gerekiyor. Mesela sabah sütünün içeriği akşam sütünün içeriği farklıymış sabah sagdigin sütü akşam verirsen çocuk ona gore tepki verebiliyor . Yani biz nasıl sabah yumurta yiyip akşam yemek yiyorsak onun gibi düşünün. Süt ne zaman aralığında sagildiysa o saatlerde verimeliymis .