LtfyeAsaf İyi akşamlar kıZçeler 👋 6 ay 29 günlük bebeğim var sürekli değil ama arada ağzını şapırdatıyo biraz araştırdım epilepsi olabiliceği yazıyo aklıma takıldı başka bi belirti yok ama dalması titremesi falan sadece şapırtı başına gelen var mı acaba
1mom1baby LtfyeAsaf bu akşam okuduğum postlara göre benim kızım hem otizm hem epilepsi hem alerjik hem bilmem neli ciddiyim annelerin yazdığı her şey kızımda var ama kendisi şükür çok sağlıklı kendinize evham yapmayın sıkmayın canınızı oyun olsun diyede yapıyor olabilir göze batacak kadar yaparsa doktora sorun burayada başkaları yorum yapar illa içiniz rahatlasın
Elele LtfyeAsaf benim oğlum da yapıyordu hala arada yapar neden yapıyo bilmiyorum bazen oyun olsun diye bile yapıyor bana kalırsa ses çıkınca hoşuna gidiyor
tgbmhr dişi kaşınıyordur herşeyi de internete bakıp okumayın bi zahmet parmağım kanıyor yazsanız size kanser teşhisi koyuyor
LtfyeAsaf 1mom1baby her kafadan ayrı ses çıkıyor herkes kendi tecrübesine göre konuşuyo ama her çocuk kendine özel olduğunu unutuyoruz 🙈 hemen buraya koşuyorum ☺️ Allah evlatlarımızı korusun yoklukluklarını göstermesin 🤲 Elele belkide teşekkür ederim 😊
LtfyeAsaf 1mom1baby her kafadan ayrı ses çıkıyor herkes kendi tecrübesine göre konuşuyo ama her çocuk kendine özel olduğunu unutuyoruz 🙈 hemen buraya koşuyorum ☺️ Allah evlatlarımızı korusun yoklukluklarını göstermesin 🤲 Elele belkide teşekkür ederim 😊 doganinannesi 😄😄
LtfyeAsaf 1mom1baby her kafadan ayrı ses çıkıyor herkes kendi tecrübesine göre konuşuyo ama her çocuk kendine özel olduğunu unutuyoruz 🙈 hemen buraya koşuyorum ☺️ Allah evlatlarımızı korusun yoklukluklarını göstermesin 🤲 Elele belkide teşekkür ederim 😊 doganinannesi 😄😄