Madampollyanna Oğlumun uyku sorunu olduğu için doktorumuz bu damlayı 1 hafta kullanmami söyledi, ama bugün kayinbabam o ilaçlar beyni uyuşturuyor dedi. Kullanipta bor zararını gören oldu mu
LilyaBn Madampollyanna 2gün kullandım kızımda. İlacı içirdikten 10dakija sonra birden uykusu geliyor ve deliler gibi ağlayarak uyuyordu. Uyuması çare değil sonrasında 1 2 saat içinde tekrar uyanıyordu ve yine ağlayarak. Tekrar uyutma çabaları 🤷♀️Üçüncü gün vermedim belliki rahatsızlık veren bir şeyler var içinde. Normalde uyuyacağı zaman ya da uykudan uyandığında ağlayan bir bebek değil bu arada. Bir daha da kıyamadım vermeye.
Haffuse Boyle seyler yerine, uyku saatlerini ve desteksiz uyku gibi tercihlerle hem uykuya gecisini hem de uyku kalitesini arttirabilirsin… Masum olmadigini soyluyor tum bilir kisiler…
Madampollyanna Haffuse hiçbir şekilde uyumuyor ne gece ne gündüz, 15 dakika uyur uyanık 1 ay sonra ise döneceğim doktor uykusunun düzene oturması lazım dedi Mecbur kaldım
Haffuse Madampollyanna muhakkak yaptigin bir hata vardir… Yoksa, sebepsiz yere uymamazlik yapmaz… Istersen bilen birinden destek al🤗 Ben de cok yasiyorum uykusuzluk sorunun kizimla,
Madampollyanna Haffuse aldim ,ise döneceğimi hissettigi için bırakıp gideceğim korkusu yaşıyormuş. 🤷♀️🤷♀️beni görünce uyumuyor, kayinvalideme bırakıyorum bazen ben varsam uyumaz yoksam çok uslu duruyormuş vakti gelince uyuyormuş Anlamıyorum artık
BurcuYpc Benim oğlumda sürekli uyanıyor kullandım 2 gün bir daha asla kullanmayacağım dedim uykuyu getiriyor ama yine uyanıyor ve daha huysuz olarak çocuk tüm gece sarhoş gibiydi resmen
2103mnl Madampollyanna bizde de çok uyku problemi var her gece en az 2 kere gözünü açıp 1 saat snra uyur uyur dediysemde sabaha kadar saat başı ağlar emzik verince susar 1 saat snra yine aynı derken sabah olur her günüm böyle ben de bu ilaçtan düşündüm sonra dedimki bu günler geçici ilerde pişmanlık duyarım verdiğim için die almadim belirli bi yaşa geldiklerinde illaki deliksiz uyuyacak o günlere kadar sabredelim