Muazselami 18 aylık bebeğim var sallanarak uyuyor geçen hafta hasta olduğu için daha cok sallanmak istiyordu iyice alıştı nasıl bıraktırabilirim bunu yardım edin ne olur çalışan bir anneyim zor oluyor benim için
ArdenUrasEsra Muazselami kolay gelsin Allah sabır versin bi saat sallıyorum bazen uyumuyor,uyku eğitimi şart oldu sanki 😞
Jrmommy Muazselami benim de 20 aylik her zaman degil ama bazen cok zorlandigimda ayagima aliyorum, krese baslayacak ben de kara kara dusunuyorum nasil uyuyacak orada diye. 5.aya kadar sallama yoktu sonra birden girdi hayatimiza girmez olaydi
Muazselami ArdenUrasEsra aynı şeyleri yaşıyorum beyne zararı varmış bırakmak istiyorum artık 1,5 saat salladıgımı biliyorum
Tugcekck Benim kızım 5 aylık olcak daha bir kere bile ayakta sallamadım büyük konuşmak istemem ama zaten hiç istemiyodum ayakta sallamasını bırakması biraz, zaman alır ama uyku eğitimi alabilirsiniz bu konuda 1 ayda bile fark ediyo hemen 🙂
Muazselami Tugcekck evet bende o aylarda aynıydım koyduğum yerde uyuyordu bebeğim diş atak dönemi derken sallamaya alıştırdım uyku eğitimi alıp biran önce bırakmak istiyorum hem onun hem kendim için
Tugcekck Muazselami inşallah sallamaya ihtiyaç duymam hiç sevmiyorum çünkü açıkçası karşıyım biraz büyük konuşmak istemiyorum bu yüzden ama elimden geldiğince sallamamaya özen gösteriyorum umarım bu şekilde devam eder. Sizde tez zamanda uyku eğitmenleriyle görüşün bence faydası nı görürsünüz zaten ücret olarakta aylık fazla almıyorlar
Tugcekck Muazselami rica ederim bide ben bazı sayfalarda takip ediyorum uyku eğitimi sayfaları var onlardan da güzel bilgiler alıp uygulayabilirsiniz