Lorin_72 Hanımlar 40 günlük bebeğim var doğduğundan beri gece 10 gibi başlıyor huysuzluğu 2 3 lere kadar gündüz hiç öyle değil gece mi başlar gaz sancısı anlamadım
Teemo07 Lorin_72 gün içerisinde biriken aksama dogru sıkıştırıyor. Gümlük karın masajını yapın en az 3 kere. Biriken gaz bagırsak sonuna kadar inerse aksama cok fazla alamaz diye düşünüyorum.
AhsenAhsen Lorin_72 kolik bebek olabilir. Haftada en az 3 gün 3 saat ağlar kolik bebekler. Geceleri daha çok olur bu ağlamalar.
Nureyyla Lorin_72 4 aya kadar çektim bazı bebekler daha az bazı bebekler daha fazla zamanda geçiyor umarım çok kısa surer
berilakn Benim oğlumda 3 aylık. Doğduğu gün başladı gazı hala devam ediyor özellikle de geceleri. Daha hiç bir geceyi aksatmadı. 12de başlar sabah 7ye kadar devam ediyor on dakika bile uyumuyor. Yalnız olmadığıma sevindim 😅
Lorin_72 berilakn ilk çocuğumda gaz problemi olmadığı için bilmiyordum emzirip bırakıyordum bilememişim onun kıymetini🥴
Lorin_72 Teemo07 gerçekten işe yaradı masaj zaten uyumuyor karnına bacaklarına masaj yapıyım dedim yarım saat daha erken uyudu ve cok huysuzlanmadı
Teemo07 Lorin_72 belli aralıklarla günde 3 kez yaparsanız daha cok rahatlatacaktır. Maalesef bitmiyor o gaz, çıkarsalar bile sürekli birikiyor.