tamamsen Kızlar 8 ay oldu doğum yapalı hala adet olmuyorum sezeryan yaptım bunun normal olduğunu söylüyorlar .. gerçekten hala içimde bebek var gibi karnım inanılmaz Şiş ve şert yaşayan var mı 😟😟
RobinScherbatskyy tamamsen 3 buçuk aydır olmuyorum bi adet belirtiside yaşamıyorum böyle gidicek gibi😄
ervakusunannesi tamamsen bende de var normalmiş, Sezeryan sonrası gaz sorunu bitmiyor ben ona bağlıyorum gaz ve bağırsak hareketi bence 😂
Blackcloud tamamsen Bebeğim yarın 8 aylık olacak ve ben doğum sonrası ilk reglimi bu hafta salı oldum. Bende çok bekledim doktora gidecektim hatta.
tamamsen Nereleregidem benim de karnım çok kıbıldıyor adet olmayan hamile olabilirmmi araştırdınız mı
Alyamom26 Bende 40 im çıkar çıkmaz oldum diye isyan ediyorum 😂 bebeğim 6 aylık 10 kere adet gördüm böyle bir şey yok ya 😂
tamamsen Bende korkuyorum hamile olmaktan ve bi hastalık çıkar diye karnım inanılmaz şiş miyom falan çok duydum
Blackcloud tamamsen Bir kaç gün öncesinde karnım şişti, sivilceler çıktı. Ama regl olunca hepsi hafifledi.