Seydaisik 5 aylık bebeğimle doktor bilgisi dahilinde ek gıdaya tamamen geçiş yaptık ilk olarak yoğurtla başladık fakat benim kızım bir türlü ağzını açmıyor resmen kitliyor kendini ne yapabilirim aranızda bu durumu yaşayan varmı?😩
Nereleregidem Seydaisik ısrar etmeden sürekli teklif edeceksiniz. Başta benimki de öyleydi artık hapur hupur yiyor 🤩
Kbr-a Seydaisik 3 aylıktan itibaren ben bizimle sofralarda bulunmasını sağladım 5 aylıkta sürekli yediklerimizi yemek istiyordu ağzını açıp şapırdatıyordu. Sizde o şekilde karşısında yemek yiyin .. sanırım daha sizin bebeğiniz ek gıda için hazır değil
Nereleregidem Seydaisik acele etmeyin bence. Yirmi gün kadar uğraştım ben. Ne versem dünyanın en çirkin seyiymis gibi surat ifadesi takiniyordu zamanla alisti. Şimdi de sebze yemiyor anca meyvee
Nereleregidem Seydaisik evet ben de öyle yaptım. Meyvelere gecince sebze yemez oldu 😂 çorba yapıp deniyorum bakalım olacak mi
Seydaisik Kbr-a Bende hep yemek yerken yanıma aldım ama beceremedim galiba :( doktor ek gıdaya hazır dedi sanırım biraz zorlayacak beni Sıpa😹