Cennetlena Kızlar iyi akşamlar👋🏻 Benim kızım 5,5 aylık şuan 9 kilo aslında size sormak istediğim bizim yumurcak gece en az 4 5 sefer uyanıo emmek için sizinkilerde öyle mi ve sabah da 6 7 gibi uyanıyor
Selin42 Cennetlena 4 aylik cnm gece 5 6 kez emer emer uyur sekize kadar ama gece 12 de gece uykusuna geceriz gunduz uykumuz yok malesef hic :( toplasam Ikı saat bide gribim geçmesin diye elimden geleni yapıyorum ama malesef yenik dusecez galıba:(
Merveksr Cennetlena 3 aylık 11 12 gibi uyur 4 5 gibi emmek için uyanır 7 8 te kalkar :) gündüz de 11 12 gibi 2 saat uyur bide 4 ten 7 ye kadar uyuyor. Gündüz hiç uyumazsa 8 de uyuyor 12 gibi uyanıyor yine 4 5 gibi emiyor 7 8 gibi güne başlıyoruz
ErtugrulAnnesii Cennetlena uyku düzeni mi o ne😳😂 çok uzağız konuya 😂tam düzen oluşuyor sonra bozuluyor
deletedmom4842 Cennetlena Aynı durum canım 4,5 Aylık gece emmek için çok kalkıyor 6 da mesai başlıyor bizim 😂
Pinardefne 5 aylık olcaz bizde yakında akşam dokuzda gece uykusuna girer biz uyurken güzelce bidaha emziriyorum 12bucukta falan bidaha 6 veya 5 te uyanır gene uyuur 9a kdar gene emziririm 11e kdar uyur sonra kalkarız bir daha gündüz 2de kesin uyur ondan sonra 9a kadar saati yok istedigi zman kısa kısa uyur
MelNess Selamlar; valla biz bu ayın 18.nde 6 aylık olduk.1,5 hafta önce gündüzleri hiç uyumayıp geceleri uyuyup 1-2 kez uyanan kızım şimdi hiç uyumuyooor :( tüm gece yatağında birden yüz üstü dönüp uyanıyor ve ağlamaya başlıyor :( sürekli emmek istiyor memeden çektiğim an ağlamaya başlıyor aşırı gazlı ve aşırı huysuz.. Emiyor uyuyor yatağa koyuyorum 10 dk geçiyor ağlama başlıyor :(
Cennetlena MelNess aynen yaa uyurken birden kalkmaya çalışıo yarıya kadar kalkıo sonra başlıo ağlamaya emziriorm uyuyo yatağına koyuyorum yarım saat en fazla haydi bi daha baştan bütün gece devam edio bu kısır döngü🤦🏼♀️
Seda0202 Cennetlena aynen canım 5 aylık saat başı uyanıyor çok mızmız sabah 6 da ayakta hic memnun edemiyorum