Durukumsal Annelr kac kilodayiz boyumuz kac sohbet edelim bizimki 6.600 boy 64 anne sütu alıyoruz sadece👩
Selinmom Durukumsal bizimki 7700 66 cm anne sütü . Bebeklerinizde huysuzluk uyuyamama problemi başladımı
Gamzeren13 Durukumsal merhaba bizde 3 ay 21 günlüğüz haftaya pzt gidicez bakalım ne kadar oldu merak ediyorum en son 7,550 kg 64 cmdik anne sütü sadece alıyor🤗
Durukumsal Selinmom maşallah seninki iyimis canim sadece anne sütü iyi gelmiş biz tadımlık için başladık bugün asimizda oldu huysuzluk cok şükür yok
Prensinannesi23 Durukumsal normalde uyku düzenimiz çok güzeldi ama bu 1 haftadır gece 3 te 4 te uyuyoruz çığlıklar atıyor gülüyor benim gözümden uyku akıyor😄
oglumkizim 3-4 gün önce tarttık şuan 3 ay 22 günlük 6.400 gram boyunu ölçmedi aşıya gelince ölçeriz dedi
AselRuveydam_12 3 ay 23 günlüğüz bizde 7 kilo 63 cm haftaya kontrolümüz var☺️ İlk altı ay anne sütünden başka bişey vermeyi düşünmüyorum mideleri ancak o zamana kadar hazır oluyormuş doktorumuzda 6 ay anne sütü yoksa formül mama diyodu