Bu konuyu bu kadar detaylı yazmak istemezdim ama hepımız bayanız ve aynı durumlarla karşı karşıya kalabılıyoruz ben evlenmeden evvel çok kıllı bı bayandım epılasyona gıttık etkısı olmadı hıc hormon bozukluğum vs bı durumum yok genetik doktora kontrole gıtmıstım evlendım yıne aynı devam etti ve 1 yıl boyunca hep jılet kullandım ılk zamanlar yeni evlıyım dıye sonra üşengeclık erken dogum rıskı düşük rıskı falan derken ağda falan kullanmadım hıc ama ıkı günde bır vücudumu almak zorunda kalıyordum ıkıncı gun çıkmaya baslıyordu ve yoğun olarak çıkıyordu hamılelık durumum oldu yıne aynı oldu hem çok tüylüydum hemde çok hızlı cıkıyordu dogum yaptım doğumdan 20 gün sonra jılet kullandım o zaman da çok yoğundu ve o gün bu gundur tüy kıl hıc bısey yok vücudum bebek vücudu gıbı bıkını bölgemde bıle 2-3 tane tek tük çıkıyor cıkanlarda 20 günde sadece dokununca hıssedılıyor onun dışında hıc yok tüy bıle yok hıc bır yerımde ıkı günde bır aldıgım vucudumu 1 Aydır almıyorum hıc o derece tertemız ama evlenmeden önce regl duzensızlıgım çoktu yaşımdan dolayı dedı doktor zamanla düzene gırer dedi dogum yapalı 50 gün oldu ve ben 1 Aydın vücudumu almıyorum acaba bu kalıcı bı durummu yoksa regl olmaya başlayınca eski halıme donermıyım dogum yapmış bayanlar söz eskı halınıze döndünüz mü yoksa dogum sonrası kalıcı mı oldu