Esmanur_uz Kullann arkadaşlar faydasını gördüler mi acaba damlayla ilgili bazı şikâyetler okudum kullananlar ne düşünüyorsunuz
Mine01 Esmanur_uz bende yorumları okuyunca vazgectm ve Nurse Harveys aldim, kızım icer içmez gazını çıkarıyor. Öneririm almani
Aysegulllll58 Esmanur_uz pahalı bir ilaç doktor önerisi ile aldık bebeğim o gün çığlık atarak ağladı bize iyi gelmedi daha da kullanmadım
Lovemeselem Esmanur_uz dogdu dogali dort aydir kullaniyoruz cok memnunuz ama artik yavastan birakicaz cok pahalandi ve vücudunun alismasi icin bi deniycez bitince almamayi
Azra41 Mine01 bende aldım hiç bir etkisini görmedim nurse her bebeğe her ilaç iyi gelmiyor maalesef bana eczanedeki adam deneyerek goruceksin demişti
Zzzehra___ Esmanur_uz oğlum aşırı ağlama krizlerine girdi bence almayın birsürü para verdik kaldı öylece bi işe yaramadı
Suheylacihan Zaten o ilaç tek başına kullanılmıyor ki. Bağırsak düzenleyici gaz ilacj değil. Onun yanına gaz ilacı da verilşyor ve düzenli kullanımda fayda sağlanıyor. 4.aya kadar biogaia ve sab simplexi synı anda kullnadık
Nrgngr Esmanur_uz herkes de aynı etkiyi etmez bazılarına iyi gelir bazılarına iyi gelmez bunu siz gözlemleyip bakacaksınız hangi damla iyi gelirse ondan devam edersiniz ben ilk metsil kullandım fayda etmedi sab simplex aldm fayda etmedi biogaia ile destek yap dedi hemşire onu aldık o kadar rajatladm ki çok iyi geldi 3 aya yakın kullandık çok faydasını gördük
Gyalinn Esmanur_uz ilk 3 ay kullandık iyi geldi kızıma güzel gaz çıkartıyordu. 3 aydan sonra gaz sıkıntısı bitti kullanmayı bıraktık. Sanırım bebeğe göre değişiyor. Bize doktorumuz 3-4 tane gaz damlası ismi vermişti deneme yanılmayla iyi geleni bulursunuz dedi şansımıza ilk denediğimiz biogaia iyi geldi
Defnemkalbim36 Ben kullandım çok memnun kalmıştım çoğunlukla tavsiye ettiğim çevremdeki kisilerde memnun
zeyzey00 Zeyzey93 aç tok fark eder mi bir de günde 1 defa ya siz ne zaman veriyorsunuz gece mi sabah mı
Zeyzey93 zeyzey00 gündüz veriyorum ben akşam saatlerine kadar etkisini gösterdin diye. Aç tok farketmez yani aklıma ne zaman gelirse