ceylanguller arkadaslar bebegim bugün sünnet oldu cok aglıyor ve kanama vardı kremi süremiyorum cok hareket ediyor birde hemen bezlediniz mi açık mı bırakmak gerekiyor yoksa bezlemek mi daha iyi
Giziko Kaç aylıkken oldu sünnet? Benim oğlumu hemen bezledik doktor krem vs de vermedi. Sadece sıklıkla bez değiştir dedi. İlk çişini yaparken ağlamıştı sonra normale dönmüştü şükür. ceylanguller
gercektenyetooo ceylanguller agrısı icin dönüşümşü surup kullandık ve kantoran yagı kullandık biz bezide bardak Koyarak kapattık
Bicirik59 ceylanguller bezleme açık kalsın hava aldıkça daha çok toparlar benim bebegimde 14 aylikti sünnet ettirdigimde evet çok kanama olmuştu evde doktoru aradım kremini sür 10 20 dk içinde durmasa kan hemen getirin hastaneye demişti
Toprak_efe ceylanguller çarşamba günü olduk bizde 5 ay 14 günlük kanturan yağı sürüyoruz kanama olmadı şükür bez sık değiştirip her bez değiştirmede 10 dk havalandırıyoruz
ceylanguller gercektenyetooo bardak koyduk ama aşırı hareket ediyor ve kayıyor bardak daha cok aglıyo bu defa
Agriz 10 gün önce sünnet oldu oğlum sünnet olduğu gün kanama geldi 2. Kez operasyona aldılar bence bir doktorunuza sorun bu arada hala geliyor kanaması
Cigdem2689 ceylanguller bütün nunara bez takin ,yine de degecegini dusunuyorsaniz bezinin denk gelecek yerine kantoron yağıni yada kremini sürün hiç yapışma olmaz
Cigdem2689 Ağrı kesici olarak calpol söylemiştir buyuk ihtimalle,ondan verin.. ilk gün zor olabiliyor anestezi etkisi geçince ağrısı başlıyor,endişe etmeyin inşallah sonraki günler daha kolay geçecek 1haftaya bayağı bı iyileşme olacaktır
Esinozbdk ceylanguller sargı bezine fito kremi bide bitane daha krem vermişti doktorumuz o iki kremi karıştırarak sargı bezıne surdum ve yerleştirdim oyle bezledım kremler bitene kadar ve sonrasında krem kullanmadım herhangi bardak vs de kullanmadjm geçti çok şükür ama nerdeyse her saat bezini değiştim eğer kakası pipisine gelirse baticanol la sil demişti
ceylanguller Esinozbdk kaç gün agladı peki ben bebek bezine pipisinin denk geldigi yere de furacim sürüyorum
Esinozbdk ceylanguller valla hastanede lokal olmuştu kendine gelince ağlamaya başladı ve ilk çişini hastanede yaptı bi 45 dk ağladı ve sonrasında hiç ağlamadı