Nezzz_ Yigitefeannesi Kabak çorbası , yeşil mercimekle arpa şehriye karısık kış çorbası gibi ,yogurt çorbası ,tavuk suyu çorbası içine havucta rendelıyorum çok sevıyor,tarhana çorbası🥰🌸
Baakpnr- Yigitefeannesi 13 aylık kızım bizm yediğimiz tüm çorbaları içer . Mercimek, şehriye, tavuk çorbası , yayla,brokoli çorbası , kabak çorbası , patates çorbası , domates çorbası ,havuç çorbası yani işte aklımıza gelecek tümü 🥰
asiltonunmommysi Yigitefeannesi Kıymalı veya kıymasız tel veya arpa şehriye. Yayla çorbası Mercimek Tarhana Ezogelin Havuç alerjimiz var kullanmıyorum onu. Aş çorbası yoğurtlu Ve en çok tavuk suyu çorba
Umutveannesi Yigitefeannesi 8 ay 29 günlük. Şehriye çorbası tavuk çorbası bir de tarhana çorbasını severek içiyor. Zaten başka da çorba denemedim henüz 😄
Yigitefeannesi Baakpnr- bizimki daha 7 aylık hocam tıkanıyorum bi yerde 😵💫 maşallah sizin miniğinize inşallah bizde o evrelere geçeriz en kısa zamanda ☺️🌺
Baakpnr- Yigitefeannesi ayy pardon ben direkt 1 e odaklanmışım , ben de o aylarda çok bir şey veremiyordum aslında dedıgın gibi tıkanıyordum , ben de o zamanlar hep kabak patates havuç çorbası veriyordum bazen şehriye bazen tarhana 🥰💐
Yigitefeannesi Baakpnr- bende hep aynı çorbalar döngü dönüp duruyor artık bugün havuçlu kabaklı şehriye çorbasını içmedi eliyle itti 🥲 yarın birde tarhana yapayım iyi oldu dediğiniz 🌺 çok teşekkür ederim ❤️🌺
Yigitefeannesi Umutveannesi ay ben havuçlu kabaklı falan da yaptım ama tavuk çorbasına emin değilim daha küçük herhalde ya kaç aylıkken başladınız 😬
asiltonunmommysi Yigitefeannesi 16 aylık 7. Aydan beri yaşına kadar kuzu kıyma veriyordum yaşından sonra bizimle aynı yemekleri yedirdiğim için dana koyuyorum
Sena35 Yigitefeannesi canım tarif kitapları var onlardan alabilirsin benimkide 7 aya girdi ben ordan bakıp çeşit çeşit yapıyorum tavsiye ederim😊
MinelAskEla Yigitefeannesi tarhana , kızılcık , tavuk suyu , sehriye , yogurt , sebze , karışık kış çorbası vs aklıöa ne grlirse yapıyorum ben. Geçenlerde sarımsakla salçayı kavurdum içine havuç rendeledim ve ıspnak atıp tel şehriye ve kemik suyu nane attım onu çok sevdi yarımsa arpa soğan attım. Günlüj yapıyorum tüm hepsini az az
MinelAskEla Yigitefeannesi şuan biz 15 aylık olduk ama ben 6. Ayda başkadım sadece salçayı 1 yaşda başladım kullanmaya onun yerine kapya biber koydım hep renk versin diyr