Alpay_151222 Merhaba chicconun pandalı tırnak bakım setinin içersindeki cımbızı bebeğimin burnu tıkandığında kulanıyorum burnuna sokuyorum dartmak için bu zararlı ola bilirmi?
Deletedmom_48 Alpay_151222 burnu tıkandığında temizlemek içinmi kullanıyosunuz ben öyle anladım eğer öleyse burun aspiratörü neden kullanmıyosunuz burna cımbızmı sokulur üstelik bebek ilkkez duyuyorum böyle bişeyi
Minigim38 Alpay_151222 bebeğin burnumu cımbız ile mi temizliyorsunuz doğru mu anladım. Burun aspiratörü var onlardan kullanabilirsin
Alpay_151222 Deletedmom_48 evet burnunu temizlemek için yanı tıkanan şey öne burnun ucuna gelince sokuyom cımbızı tartmak için
Alpay_151222 Minigim38 oda var orti bebe amma gelmiyo onla cımbızı sokub tartdım 1 aylık bebek sonra düşündüm zararlı olur deye
Deletedmom_48 Alpay_151222 siz yinede burun aspiratörü kullanın serum fizyolojikle temizleyin bilmiyorsanz video var bisürü burun temizleme ile ilgili çok küçükmüş daha cımbız sokmayın tavsiyem sağlıkla büyüsün inşallah
Haffuse Ben tel tokayla nazikçe sertlesen sumugunu burnundan aliyorum… O cimbiz nasil bisey bilmiyorum, burnunu tahris etmedigi surece, katilasan sumuklerini alabilirsin…