Bihter Arkadaşlar kızım 4 ay 12 günlük 3. Hafta olacak neredeyse kilosu aynı. Almıyor. 6800 de takıldı. Sağdığım sütü biberonla veriyorum. Sütümde sıkıntı yok. 3 saatte bir 120-150 cc vermeye çalışıyorum. Çok mantıksız değil mi kilo almaması
Heren Benim bebeğim de öyle emmesinde sıkıntı yok ama kilo almıyor yalnız bizim yumurta süt ve süt ürünleri et tavuk alerjimiz var gün geçtikçe artıyor alerji yapan besinler ben yedikçe bebekte kilo olmuyormuş doktorumuz öyle diyor
Bihter Heren çok zor gerçekten alerji allah kolaylık versin. Yani bizde herhangi bir belirti yok. Şimdi baktım ortalama 5 aylık bebek kilosu 6900 diyor. Acaba yakın diye mi almıyor
Heren Vcan sebze meyve yiyorum kahvaltı biraz zor oluyor yiyecek bir şey kalmıyor . İnşallah erken geçer
Heren Vcan sebze meyve yiyorum kahvaltı biraz zor oluyor yiyecek bir şey kalmıyor . İnşallah erken geçer