2prnses1prens Hanımlar online alışveriş yaptıgımız zaman değişimi mağazadan yapabiliyormuyuz ? Tşörtler 39 tl şuan böyle diyat bulunmaz gibi bidaha alayım diyorum ama büyük gelirse mağazadan değiştirebilirmiyim
MinelAskEla 2prnses1prens yapabilirsin ben çok yaptım . Hem daha uygun sitesi. Tlfn numaranız ile değişim oluyor
OptimusPrime 2prnses1prens e bebek kendi sitesinden alırsanız evet, ama uygulama üzerinden alırsanız hayır. Hepsiburada ebebek mesela kabul etmediler.
2prnses1prens Bicirik59 almadım daha sorup öyle almak istedim değiştiremezsem boşa gider bi kaç tane alacagm çünkü🙈
2prnses1prens monami_ hepsi burada üzerindenden alacagm ama sanırım değişin yapmam için yine orayı kullanmam lazım
monami_ 2prnses1prens yani Hepsiburada değişim nasıl yapılıyor onu bilmiyorum ama ebebeğin uygulamasından aldığınız zaman eve gelip tekrar kargoyu geri alıp ona göre değiştiriyorlar mağazadan olmuyor almadan söyleyeyim kalıpları gerçekten çok dar bebeğiniz 1 yaşındaysa 2 yaş alın derim
2prnses1prens OptimusPrime hmm ozaman almayım kalıpları küçük olur olmaz değiştirmekle uğraşmayım bide