cokcocuklu Sağlık ocağında yapılan 1 yaş aşısı ne zamana kadar yapılabiliyor acaba 1 yaşını 15 gün geçti hala aşıyı yaptıramadık doktor yok diye hemşire yapmıyor ne kadar süresi var acaba bilgisi olan var mi
CansuAlmila cokcocuklu hemşire neden yapmıyor doktorla bi ilgisi yokki aşının. Biz yasını 1 hafta gecince yaptırmıstık
PnrTurK cokcocuklu aynen alttaki cevapta arkadaşın dediği gibi ne alakası varmış doktorla sağlık bakanlığını arayın bir danışın derim hem sağlık ocağı için de şikayet edersiniz o Dr yoksa başka Dr damı yok
ebrupoyraz cokcocuklu doktor mu giriş yapıyormuş 🙄 bizim hemşire yapıyor aynı yerde yapıyor girişini doktoru görmüyoruz bile çok alakasız buldum
gzmemr cokcocuklu baska saglık ocagına gidebilirsiniz vurmak zorundalar ...süresi sadece 1 yasını doldurmak dedi hemşirem
cokcocuklu CansuAlmila PnrTurK doktorun giriş yapmasi gerekiyormuş. Doğum gününde gittim kizim biraz gripliydo hasta diye yapmadilar bi hafta sonra yapalm dediler bu haftada Pazartesi gittin doktorun bir hafta raporlu dedi o yuzden 15 gün oluyor hafta sonuyla Hemsire bisey olmaz dedi ama güvenemiyorum 😏
cokcocuklu gzmemr baska sağlık ocağına gidemem cunku aile hekimim bu sağlık ocağında onun giriş yapması gerekiyormus pazartesiye kaldi artık yaşını 16 gün geçmiş olacak
1mom1baby cokcocuklu ben bugüne kadar sağlık ocağında doktou görmedim her şeyi hemşire yapıyor siz basşka bi sağlık ocağına gidip sorun anlatın
PnrTurK cokcocuklu yeğenime yaşından sonra bir aşı yapılırken grip diye yapılmamış 3 hafta sonunda yapılmıştı antibiyotik kullandığı için şuan 2.5 yasında Bi sıkıntı olmadı cnm
Eylul25 cokcocuklu hangi sağlık ocağı onu yapmıyan benim hüseyin bey doktorum ebe de burcu eğer doktor olmadığı taktirde başka doktordan rica ediyorum gözüküp o şekilde vurduruyorum eğerki vurmazlarsa özel hastanelerde vuruyomuş o aşıları
yildizcihan cokcocuklu 15 gun gectikten sonra yaptirmistim. Doktorla alakasi yok hemsiresi varsa yapmak zorunda..