yagmuraltintas Kızlar sağ kalça normal sol kalça 60 olması gerekirken 59 çıktı yaşayan var mı 1 ay içinde düzelir dediler ama benim içimde ukte kaldı yaşayan var mı nolur cevap verin
Umutveannesi yagmuraltintas bizimde aynı şekildeydi sağ 60 sol 59 çıkmıştı. Bir ay sonra tekrar çekelim dediler. Yine aynı çıktı ama doktor sorun olmaz düzelir dedi. Bir daha çektirmedik. Şu an 9 aylık gayet normal
Mbrre yagmuraltintas biz ilk ay aynı değerlerdir çıktı çift bez taktik 4. Ayda kontrolde düzelmisti 🙂
yagmuraltintas Umutveannesi ay çok kötü hissediyorum kendimi Allahım ben mi sebebiyet verdim ne oldu ne bitti anlamadım destek olun nolur geldiğimden beri ağlıyorum
Umutveannesi yagmuraltintas değer aralıkları çok fazla değil ki ama sizinki de düzelir hemen bence. Zaten ilk ölçülerde olabiliyormuş yani bir sayı fark etmesi yenidoğanlarda. Kendiliğinden düzeldi bizim
yagmuraltintas Mbrre Allahım düzelsin nolur ya kundak kullanımından oldu büyük ihtimal kafayı yicem inşallah geçer hemen
Mbrre yagmuraltintas sakin olun düzelir Allah in izniyle kundak kilotlu corap dar şeyler kullanmamaya dikkat edin bacak arası açıklık olsun çok büyük değerler değil inşallah gecicek ❤
ebrarmom Bizim alfa 67/67 Beta 39/40 Bu değerler normal değil mi daha doktora sonucu göstermeye gidemedim
Gozdebagay @“yagmuraltintas”#p24191087benim kızımında sağ 64 sol 58 çıktı 1 aydır çift bez kullandım. Yarın ultrasona gireceğiz tekrar bakılacak. Kızlarda genelde görülüyormuş bu. Sizede yazarım durumu.
yagmuraltintas Mbrre ay hadi inşallah bir de diğer taraf 63 çıktı eşit mi olması gerek ya da mesela 63 60 olsa normal mi oluyor