Balevlat__ Bizde durumlar 2 gundur karısık ama genel benım kızım gece uykusundan 8 9 arası uyanır geri yatırmalarımda 1 saat yada 1.5 saat arayla yarım saat uyuyor gece uykumuz duzenlı 9 da en gec 10 da uyut emmeden emmeye kalkar sızde nasıl durumlar😅🌸
Zlnmst Balevlat__ bizde 4 aylık olmak üzereyiz ataktayız gecemiz gündüzümüze karıştı uykuyu unuttuk 😂😂😂 akşam 10’da uyuyor sadece o değişmedi 😂
Ysmndnz_ Balevlat__ bizim 4. Aya 1 hafta var erken başladı atak gündüz uzun ayakta oluyor gece 10 da uyuyor 2 de uyanıyor daha da uyumuyor gözlerim yanıyor 🔥
Tubaa11 Balevlat__ bizim de 4. Aya 4 günümüz kaldı 3 gündür geceleri perişan ediyor beni😅 her zamanki saatinde uyuyor 4 saat kadar sonrasında 15-20 dakikada bir uyanıyor. Normalde gazlıydı ama gazı geçmişti. Bu defa sanki gazı da varmış gibi kıvranıyor uyumuyor. Sanırım atağa girdik. Ama gündüzleri farklı bir durum yok şimdilik 😄
Balevlat__ Ayzareyhann bende beklıyordum aslında boyle bır atagı suan hala ayagım da bıraktığım an uyanıyor 5 den beri uyanıktı yeni zor bela uyudu uykusu cok var ama uyuyamıyor anlamadım gıttı🤦♀️😐
Mdk92 Ayzareyhann yok ateş olmadı hiç bir aşımızda ama 2. Ay da bu kadar huysuzluk olmamıştı, bütün gün canı acıyormuş gibi ağladı çok huysuzdu maalesef