Sarenil Arkadaşlar merhaba Dün ömrümde ilk defa duyduğum bi rahatsızlık bebeğimin başına geldi. Doktorumuz 4 ay kontrollerinde farketti vajinal yapışma başlamış vazelin sür yumuşasın şu anda müdahale etmiyorum dedi. Başına gelen var mı ne yol izlediniz 😕
AyseDuruu @Sarenil kızımda yaşadım aynı durumu fark ettim doktortan bakmasını rica ettim yapışmış eliyle yanlardan ayırarak açtı ıslak mendik pişik kremi kullanımından olabiliyomuş çok rastlanan bi durummuş kız bebeklerde
AyseDuruu @Sarenil normalde açık olması gerekiyo ama alttan yarıya kadar kapanmıştı kızımın ince bi zar gibi oluyo görüntüsü altını değiştirken fark ettim biraz araşrınca fikir sahibi oldum aylık kontrolünde de doktoru baktı
Sarenil AyseDuruu kızımın yeni kapanmaya başlamış muhtemelen ben ondan anlamıyorum şimdi hergün açıp vazalin sürüyorum doktorun tavsiyesiyle umarım çabuk atlatırız😕
Duyguaslannn Ablamın kızında başına gelmişti biz daha geç farkettik belki devlet hastanesine gitmesinden dolayıdır. 6-7 aylıktı sonra doktor ona bi krem verdi ve ablam nerdeyse 2 yasına kadar sürdü masaj yaparak cok zor yapıyordu bazen yaptırtmıyordu ama şükürler olsun cerrahi müdahale olmadan düzeldi ihmal etmeyin sizde Allah şifa versin beterinden korusun umarım sizinkide geçer